EURO 2016  ·  UNGARIA

Anonimul Pal Dardai » Cine e noul antrenor al Ungariei care va fi prezent pe bancă la meciul contra României

Dardai, în 2011, la încheierea carierei de jucător
Dardai, în 2011, la încheierea carierei de jucător

Articol de - Publicat vineri, 19 septembrie 2014 00:00 / Actualizat vineri, 19 septembrie 2014 01:25

Fostul mijlocaş al Herthei, 38 de ani, are experienţă doar la copii şi juniori. El va asigura interimatul pînă la numirea noului şef, în ianuarie 2015.

Ungurii au reacţionat după eşecul cu Irlanda de Nord (1-2), din debutul preliminariilor CE 2016, şi l-au demis pe selecţionerul Attila Pinter. Pînă la desemnarea înlocuitorului, în ianuarie, interimatul va fi asigurat de fostul internaţional Pal Dardai, 38 de ani, care va sta pe bancă doar 3 meciuri: la Bucureşti, pe 11 octombrie, în Feroe, trei zile mai tîrziu, şi cu Finlanda (14 noiembrie).

BINE pentru "tricolori" e că Dardai n-are experienţă la acest nivel. În 2011, cînd a agăţat ghetele-n cui la Hertha, fostul mijlocaş defensiv a intrat în stafful tehnic al Academiei berlinezilor. A fost secund la echipa Under 17, cu care a luat titlul, iar din 2013 a devenit coordonator la toate categoriile de vîrstă, de la Under 8 la Under 17. Şi punct.

RĂU pentru noi e că Dardai ar putea reface la "naţională" unitatea unui grup dezbinat de predecesorul său. Cel mai bun exemplu? E aproape sigur că vîrful Adam Szalai, care renunţase să mai vină din cauza unui diferend cu Pinter, îşi va reconsidera acum poziţia.

Boloni, nici o şansă
Ziarele maghiare l-au trecut pe lista posibililor înlocuitori ai lui Pinter şi pe Loţi Boloni, dar preşedintele Federaţiei, Csanyi Sandor, nici nu vrea să audă. Motivul: românul l-a supărat cu o serie de comentarii răutăcioase în ultimele luni. "Avem destul timp să alegem un nou selecţioner. Sînt cinci, şase nume pe listă, dar şi banii vor conta. Bugetul e limitat", a spus Sandor.

4 eşecuri şi o remiză este palmaresul lui Dardai ca jucător în "naţionala" Ungariei din întîlnirile cu RomâniaSenzațional! Câți ani de închisoare a primit Polițistul pedofil, după ce a molestat 2 copii în lift
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
20:30 Fotbal, Serie A
Torino - Genoa
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
22:15 Fotbal, Premier League
Crystal Palace - Manchester United
Eurosport
22:45 Fotbal, Serie A
Spal - Inter
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1