INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  FRANȚA - ROMÂNIA

Dezvăluiri ale unui apropiat al lui Pițurcă » Așa au trăit fostul selecționer și Marica meciul cu Franța: "Nu credeam așa ceva"

Articol de GSP - Publicat sambata, 11 iunie 2016 23:06

Președintele onorific al Stelei, Viorel Păunescu, a urmărit meciul dintre Franța și România, scor 2-1, alături de Ciprian Marica și fostul selecționer, Victor Pițurcă.

Acesta a anunțat că ambii au suferit foarte mult pentru echipa națională și  chiar și-ar fi dorit să participe direct la acest meci.

"Piţurcă a spus că a jucat echipa bine, că i-am surprins pe francezi. Şi eu spun acelaşi lucru, că în loc ca noi să jucăm în apărare şi pe contraatac jucau aşa francezii.

N-aş putea să spun că jucătorii lor din atac sunt mari vitezişti.

I-a plăcut jocul lui Piţurcă, i-a părut rău. Un egal era corect.

Ciprian a suferit mult mai mult. Nu credeam așa ceva, pentru că, de regulă, cei care nu se duc în echipă mai ţin «câş». Şi-ar fi dorit să fie acolo", a mai spus Păunescu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
104772133226352
Petre Radulescu  •  12 Iunie 2016, 06:02
Postat de gannicus2014 pe 11 Iunie 2016, 23:50

inca n-am auzit-o p-asta , un roman sa tina «câş» cand joaca Nationala ... bine , o mani face nebraska , dar ala nu-i roman

Toti frustratii antistelisti nu tin cu nationala, pt. ca de 30 de ani incoace nationala facut rezultate cu antrenori cu pedigree stelist si pe scheletul jucatorilor de la Steaua sau care au jucat la Steaua. Asta-i o realitate care-i macina pe antistelisti.

ciuleavvictorms
ciuleavvictorms  •  12 Iunie 2016, 00:24

Desi vanduti sunt peste tot, mai ales in politica si servicii, in sport e mai mult fair play, e mai curat si mai normal; sa fii cu tara ta e o obligatie morala!

vlad.dracul
vlad.dracul  •  11 Iunie 2016, 23:53
Postat de gannicus2014 pe 11 Iunie 2016, 23:50

inca n-am auzit-o p-asta , un roman sa tina «câş» cand joaca Nationala ... bine , o mani face nebraska , dar ala nu-i roman

O fac, o fac... stai liniştit, toţi refuzaţii o fac... A se deosebi refuzaţii de realişti, care şi-ar dori ca Naţionala să joace şi să câştige, da' dacă n-o face n-au cum să mintă...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează