INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016 / GERMANIA

GALERIE FOTO Vedetele echipei naționale germane au primit ghetele pe care le vor purta la Euro într-un mod inedit

Articol de GSP - Publicat marti, 31 mai 2016 17:53

Jucătorii echipei naționale a Germaniei, Mesut Ozil, Thomas Müller, Mats Hummels, Manuel Neuer și Bastian Schweinsteiger au primit o livrare neașteptată din cer în timpul cantonamentului din Elveția

Înaintea celui mai recent joc de încălzire al naționalei împotriva Slovaciei - și la 3000 de metri deasupra terenului – un echipaj de parașutiști s-a apropiat de pământ cu 300 km/h pentru a înmâna fiecărui jucător o pereche de ghete din noua colecție Mercury Pack – cea mai avansată gamă de ghete inspirată de trofeele la care aspiră jucătorii la turneele majore din această vară.

În timpul meciurilor din cadrul turneului EURO 2016, Thomas Müller va purta X16+ PURECHAOS. Bastian Schweinsteiger va purta X16, Mesut Özil va controla jocul în ACE 16+ PURECONTROL, în timp ce Mats Hummels și Manuel Neuer vor purta ACE 16.

 Jucătorii vor purta noile ghete din gama Mercury Pack, pentru prima data pe teren, la meciul cu Ungaria de pe 4 iunie.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează