INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  EURO 2016

Mijlocașul cu patru rinichi! Anomalie ciudată pentru un fotbalist convocat la Euro 2016

Dacă va fi folosit, Peszko (în duel cu Kramer) s-ar putea duela din nou cu nemții pe 16 iunie
Dacă va fi folosit, Peszko (în duel cu Kramer) s-ar putea duela din nou cu nemții pe 16 iunie

Articol de - Publicat vineri, 10 iunie 2016 00:00

Sławomir Peszko și-a descoperit anomalia în 2011, la vizita medicală făcută la FC Koln. ”Nu-l deranjează, doar trebuie să meargă mai des la toaletă”, spune mama lui.

Polonezii au venit cu o ciudățenie la Euro. În lotul lui Adam Nawalka se află un jucător cu o foarte rară anomalie. Sławomir Peszko s-a născut cu 4 rinichi! Și până la aproape 26 de ani, nici măcar n-a știut!

A descoperit în 2011, la vizita medicală făcută înaintea transferului de la Lech Poznan la Koln. Mijlocașul de 31 de ani, întors din 2015 în țară la Lechia Gdansk, joacă însă fără probleme.

"Nu-l deranjează, doar că Sławomir trebuie să meargă la toaletă mai des decât un om normal", a explicat mama acestuia. Turneul final din Franța e prima competiție majoră la care va participa cu "naționala".

În 2012, când ar fi jucat pe teren propriu, a ratat convocarea. Selecționerul Smuda l-a lăsat acasă, după un incident extrafotbalistic.

S-a îmbătat cu Wasilewski și a luat la bătaie un șofer de taxi. După care a ajuns în arestul poliției din Koln, iar clubul l-a amendat cu 250.000€.

1caz la 5,5 milioane este, potrivit statisticilor medicale, frecvența cu care se întâlnește un om cu 4 rinichi

33de selecții și două goluri are Peszko în "naționala" Poloniei, la care a debutat pe 19 noiembrie 2008

Meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time de la Euro2016 - AICI!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
ortega
ortega  •  10 Iunie 2016, 12:20

P.T. Barnum ar fi luat două *** de la Euro pentru circul lui ambulant ... Pe ăsta cu 4 rinichi , și pe încă unul fără creier ... Vă las pe voi să ghiciți care-i antrenorul ăla ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează