INTERNATIONAL  »  EURO 2016  »  IRLANDA DE NORD - UNGARIA. AZI, 21:45, DIGI 1, GSP.RO

Nu vor la baraj! Ungurii speră să fie cei mai buni de pe locul 3

Kiraly poate păstra poarta Ungariei neatinsă, dar cine înscrie? // Foto: Raed Krishan
Kiraly poate păstra poarta Ungariei neatinsă, dar cine înscrie? // Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat luni, 07 septembrie 2015 00:00

Chiar dacă nu prind primele două locuri, Kiraly și colegii săi vor să adune 6 puncte cu Irlanda de Nord și Feroe, sperînd să se califice evitînd barajul.

Maghiarii nu și-au pierdut optimismul, pentru că au două variante de calificare directă. Dar partida de astăzi, împotriva Irlandei de Nord, e esențială. Dacă bat la Belfast, jucătorii lui Bernd Storck pot prinde avionul de Franța fie de pe unul din primele două locuri ale grupei, fie de pe cel mai bun loc 3!

Acum, ungurii au 11 puncte în ierarhia pentru locurile 3, ocupînd a treia poziție. La doar o lungime de liderul Ucraina (12p) și depășită doar la golaveraj de Albania (+2 față de +5).

Cu 6 puncte în ultimele etape (meciul contra grecilor nu va fi luat în calcul, elenii fiind "lanterna"), trei în Irlanda de Nord și trei acasă cu Feroe, vecinii ar putea încheia primii acest clasament paralel. Și s-ar califica la Euro evitînd barajul.

"Vrem să le stricăm sărbătoarea nord-irlandezilor. Nu ne-am predat, și noi putem merge în Franța"
Zoltan Gera, mijlocaș Ungaria

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează