Comentarii (81)
kuba
kuba  •  08 Iulie 2021, 17:00
Postat de luciann pe 08 Iulie 2021, 16:58

Are deja un scutier, pe Catalynn! Acum (se pare) ca are si paharnic!:))) Bravo bài Adriane cum ii fraieresti p-astia ca pe hotii de cai!:))) Eu n-am noroc de prosti d-astia...decat in trafic!:)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 Iulie 2021, 16:51
Postat de kuba pe 08 Iulie 2021, 16:49

Ave Hadrian! Iarăși cobori câteva trepte in jos sa palmuiesti gigistul cu 100 de conturi?! :)))) Nu te-ai saturat de gândacii ăștia de bucatarie? A promovat Rapid, am promovat noi adevarata Stiinta Craiova, Steaua a inaugurat Ghencei iar Peluza Sud și-a făcut datoria și la muiit bine pe oijer! La ce te mai chinui cu orcile gigiste? :)))

Slabiciuni omenesti, ce sa-i faci :)) M-am enervat aseara pe japca englezeasca si am intrat azi sa-i dau doua scatoalce lui silviorandoomluciannetc :)) Stiam ca e suficient sa postez un mesa la orice ora si apare ca dintr-o trapa :)))

kuba
kuba  •  08 Iulie 2021, 16:49
Postat de adriann_ pe 08 Iulie 2021, 16:44

Hai ma postache, canta la alta masa :))) Noi chiar te credem ca "romanul din Italia" a sarit ca dintr-o trapa sa comenteze la 2 min dupa mine la 15.30 ora Italiei :)))

Ave Hadrian! Iarăși cobori câteva trepte in jos sa palmuiesti gigistul cu 100 de conturi?! :)))) Nu te-ai saturat de gândacii ăștia de bucatarie? A promovat Rapid, am promovat noi adevarata Stiinta Craiova, Steaua a inaugurat Ghencei iar Peluza Sud și-a făcut datoria și la muiit bine pe oijer! La ce te mai chinui cu orcile gigiste? :)))

popiques
popiques  •  08 Iulie 2021, 15:56

S-a umplut Romania de daneji dupa meciul de aseara. Unu mai jos comenteaza, saracu, ca Danemarca a fost egala Angliei ca joc si nu merita sa piarda. ne uitam si noi putin pe statistici? Anglia a fost mult mai buna ca Danemarca nu mai buna.

adrianciprian
adrianciprian  •  08 Iulie 2021, 15:28

Mentalitate de șanț.

1_0_1_0
1_0_1_0  •  08 Iulie 2021, 15:26

Eternul principiu românesc : să moară și capra vecinului.

paul801
paul801  •  08 Iulie 2021, 15:18

mica mare diferenta este ca atunci nu aveam VAR, acum avem si tot se fura, asta e scandalos

badeadorian
badeadorian  •  08 Iulie 2021, 18:00
Postat de luciann pe 08 Iulie 2021, 17:48

Am scris clar, negru pe alb, daca nu reusesc sa te conving, eu ma retrag definitiv de aici! Ce vrei mai mult de atat? Tu n-ai nicio obligatie, decat sa nu ma mai acuzi dupa aia! Daca nu te conving, poti sa scrii ce vrei si eu ma retrag (definitiv de pe GSP)! Platesc si consumatia, ca sa nu spui ca bati drumul degeaba! Daca nu accepti, e clar ca n-ai ***!:)))

Bag seama ca tu vrei sa-l detronezi pe celebrul Don Quijote de La Mancha in lupta lui cu morile de vant !!! :))) ... Eu l-am rugat sa ne intalnim la magazinul sportiv de la stadionul Giulesti , sa-i arat carnetul de suporter din 1984 .... dar el ..nu si nu ..Bat Man - Bat-Man ...ca sunt suporter fecesebist undercover !!! :)))) Daca omul este ''setat'', trebuie lasat sa se ''invarta in lumea lui'' ... si sa-i dorim sanatate si energie !! :))

badeadorian
badeadorian  •  08 Iulie 2021, 17:53

Si ce treaba are ''prefectura'' unor greseli cu *** unui penalty inexistent ??? ... Acum ne apucam sa arbitram in functie de greselile istorice ????? ... O opinie si o mentalitate absolut ''oloianosfrena'' !!!... Apropo ...pentru finala din 11 iulie ...vedeti ca ''unii'' au castigat o cupa mondiala cu un gol fantoma ... ce facem acum ?? .... Ce ''pui'' a putut sa-i fete mintea lui ''olo'' !!! :)))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

adriann_
adriann_  •  08 Iulie 2021, 17:07
Postat de kuba pe 08 Iulie 2021, 17:00

E postacul silvica, stai linistit. Cum i-am zis de intalnire fata in fata pe Malpensa pe aeroport "romanul din Milano" a dat-o in diverse, ba ca pe poze, ba ca pe video call, orice numai pe viu nu :)))

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • •••
  • 9
Comentează