Alte știri din fotbal
Filipe Coelho pune frână euforiei la Craiova: „Nu suntem cei mai buni”
0
Atacantul crescut de Dinamo a început furtunos Liga 2, cu 3 goluri în 3 etape! L-a convins pe Petre Grigoraș
0
Csikszereda - Sepsi, primul derby secuiesc din Superliga
2
Marius Croitoru a răbufnit înainte de FCSB - FC Botoșani: „Nu pot să înțeleg asta!”
1
Știri din fotbal internațional
Se opresc aici? Consorțiul lui Jeff Bezos poate prelua controlul la Liverpool!
0
Cum s-a încheiat duelul echipelor lui Burcă și Stanciu din China + deziluzie pentru Mitriță
1
La Liga reîncepe azi, cu același dans în doi! » Favorite la titlu, transferuri, echipe-tip, români la start
2
9 din 9! Rezultatul obținut de Ararat-Armenia, înaintea meciului cu Universitatea Craiova
0
Lifestyle
Bernadette Szocs s-a relaxat la piscină: „Sărutată de soare”
5
Anamaria a aflat decizia judecătorilor în procesul cu superstarul Luka Doncic: ce se întâmplă cu cele 50 de milioane de dolari
0
Vestea momentului la Timișoara: Guvernul a deblocat construirea noului stadion „Dan Păltinişanu” » Când va fi gata
7
Cristiano și Georgina au semnat contractul prenupțial » Detalii noi de la cea mai discretă nuntă a anului
0
Un bărbat a câștigat concursul „porcul la școndru” și a traversat bârna ...
Libertatea
Care sunt șansele ca R. Moldova să renunțe la independență pentru a intra ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Igor, câinele salvamar care simte pericolul înaintea oamenilor. Vlad ...
Libertatea
...ajung in Bucuresti, de ce or fi moderat!?:)))
Uite mà intalnesc cu el in Bucuresti! Ajung in 2-3 saptamani, si esti martor, daca nu reusesc sa-l conving de "identitatea" mea, eu dispar definitiv de aici de pe site! Sa vedem, il tine?
In 2-3 saptamani ajung ***! Imi calc pe inima, si ma intalnesc cu tine (desi am zis ca n-o s-o fac)! Te tine? Daca-ti demonstrez "identitatea" termini definitiv cu prostiile astea si recunosti aici pe site? Daca nu, nu cer nimic, esti liber sa postezi ce vrei aici despre mine! Undeva in centrul vechi, de exemplu! Si platesc eu consumatia ca sa nu existe discutii! Poti sa vii cu cine vrei tu, eu o sa vin singur!
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
:)))))) Și când te gândești ca are drept la vot!
E postacul silvica, stai linistit. Cum i-am zis de intalnire fata in fata pe Malpensa pe aeroport "romanul din Milano" a dat-o in diverse, ba ca pe poze, ba ca pe video call, orice numai pe viu nu :)))
Pe Gigi il doare la bascà, pentru el (a zis-o de atatea ori), importanti sunt banii! Doar suporterii au de suferit din razboiul asta...
Te cred :)))) Mai ales ca a fost meciul de inaugurare a noii arene Ghencea, spectacol total! Cred ca orcile și-au băgat unghiile in gât! Cel mai important a fost ca sa inaugurat camera Sevilla! Deci cici nu o sa pună in viața lui cce 86 pe Maybach !
N-am timp din pacate :))) As fi intrat ieri sa fac misto de ei in timpul meciului de pe Ghencea, sa-i intreb cum se mai dau stelisti, cum mai zic ca Steaua are doar 1000 de suporteri din peluza etc :))) Si timp hai ca mi-as mai face, dar in timpul unui campionat european parca nici nu-ti vine sa razi de un cioban puscarias si de *** Totusi a fost mult fotbal de calitate.
Are deja un scutier, pe Catalynn! Acum (se pare) ca are si paharnic!:))) Bravo bài Adriane cum ii fraieresti p-astia ca pe hotii de cai!:))) Eu n-am noroc de prosti d-astia...decat in trafic!:)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.