Alte știri din fotbal
Hermannstadt - Dinamo, în etapa #23 din Superliga » „Câinii” pot urca pe locul 1
6
Dennis Politic, OUT de la FCSB: „Negociem cu un club pentru el”
6
Mihai Teja nu se dezminte » Încă un interviu în care își face praf echipa: „Mie mi-a fost rușine să mă uit la prima repriză!”
1
Transfer pentru viitor » FC Argeș l-a luat de la Craiova pe fotbalistul remarcat de Gâlcă: debut în Superligă!
0
Știri din fotbal internațional
Dzekomania la Gelsenkirchen » Suporterii lui Schalke au cumpărat mii de tricouri ale atacantului de 39 de ani!
0
Eden Hazard revine în atenție cu un transfer în Italia » E colegul lui Ronaldinho, Eto'o, Roberto Carlos și Zenga!
0
Fotbalistul din prima ligă, împușcat mortal în timpul protestelor din Iran » Avea doar 20 de ani
0
Ca la Polul Nord! Meci amânat în Turcia din cauza stratului de 40 de centimetri de zăpadă
1
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Tudor Chirilă, replică dură pentru Grindeanu: „Sluga lui Dragnea, prietenul ...
Libertatea
Posesorul unui Ferrari de 38,5 milioane de dolari și-a dezvăluit ...
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Ce a răspuns Nicușor Dan, întrebat dacă România va plăti un miliard de ...
Libertatea
N-am timp din pacate :))) As fi intrat ieri sa fac misto de ei in timpul meciului de pe Ghencea, sa-i intreb cum se mai dau stelisti, cum mai zic ca Steaua are doar 1000 de suporteri din peluza etc :))) Si timp hai ca mi-as mai face, dar in timpul unui campionat european parca nici nu-ti vine sa razi de un cioban puscarias si de *** Totusi a fost mult fotbal de calitate.
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Pai danezii erau lesinati ca au "alergat" dintr-o parte in alta a Europei/Asiei, in timp ce englezii aufrecat-o acasa! Cat au avut benzina danezii, Anglia nu s-a vazut!
Anglia nu a furat nimica. Danezii nu au jucat nimica. Au dat un gol dintr-o lovitura libera, care nu a existat ca nu a fost fault. Atit ! După au tras de timp. It's coming home!
Hai ma postache, canta la alta masa :))) Noi chiar te credem ca "romanul din Italia" a sarit ca dintr-o trapa sa comenteze la 2 min dupa mine la 15.30 ora Italiei :)))
Deci ,Burlica , relaxeaza te, se poate chiar si cu VAR
Ba da, ne-au furat dar am uitat noi toate detaliile. Multi tin minte cu Urs Meyer doar momentul in care s-a prelungit prea mult jocul. Uitati-va la meciul intreg, se gaseste pe footballia . net . Am primit golul 1 dintr-un penalty inventat, tot meciul apoi ne-a urmarit arbitrul cu decizii date intr-o singura directie, a venit apoi momentul prelungirilor unde, desi nu a avut loc aproape nicio intrerupere, prelungirile au durat cu un minut mai mult si am luat gol, si acest gol a fost marcat in urma unei preluari cu mana, a unui hent al jucatorului danez. Deci...mi se pare ca a fost mult mai grav ce ne-au facut noua arbitrii atunci decat ce au patit acum ei cu Anglia. Pe de alta parte, gravitatea situatiei din prezent este alta : e clar ca se pot face manarii si cu arbitraj video...
Despre ce meci vorbiti, stimate domn? Tatarusanu nici nu exista la vremea respectiva in preajma nationalei, daramite sa fie in lot, daramite sa fie pe teren. In poarta, la meciul de la Copenhaga, a fost Lobont, iar rezerva de portar era Stelea. Meciul se juca in 2003. Tatarusanu cred ca era copil. In afara de asta, va recomand sa va uitati din nou la meci(nu la rezumat, ci la meciul full, se gaseste pe anumite siteuri). O sa vedeti ca ati uitat multe lucruri , cum ar fi de exemplu faptul ca golul 1 al danezilor e marcat dintr-un penalty inexistent dat de Urs Meyer, pe tot parcursul meciului Urs Meyer arbitreaza intr-o singura directie luand alte decizii scandaloase (faulturi, cartonase etc), iar golul 2, din acele prelungiri, este marcat in urma unei preluari cu mana. E tot vina lui Dorinel?
Canta ma LA ALTA masa, AI UITAT CA AI FOST DE ACORD SA NE INTALNIM LA MILANO SI APOI AI DAT-O LA INTORS :))) Rade tot site-ul de tine ma postacel :)))
Are dreptate Bàdia, te-am bagat prea mult in seama!:))) Auzi la el ce demonstreaza!? Cetatenia italiana printre altele!:))) Deci, eu imi asum toate "ponoasele" si tu tot nu vrei sa ne intalnim!:))) Mi-am asumat clar ca dispar de aici, ce vrei mai mult de atat!? E clar, veneai tu la Milano din parti, daca nici in Bucuresti nu vrei sa ne intalnim, eu asumandu-mi riscul de a nu mai scrie aici!:)))
Ma postacel, IAR TE FACI CA NU PRICEPI? :)) Noi stim toti ca e un postac de ferma care presteaza cu contul luciann deci CE ANUME AR DEMONSTRA FAPTUL CA IN BUCURESTI UNU' STIE CE-I CU CONTUL ASTA PE GSP? :))) Absolut nimic, evident :))) HAI MA LA INTALNIREA AIA PE MALPENSA, DE CARE TOT FUGI :))) Sa vedem barem ca ai ajuns pana in Italia, cum -necum :)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.