Alte știri din fotbal
Fostul antrenor al lui Mititelu e cu ochii pe Superliga și e convins: „O minune să prindă play-off-ul”
0
Îi anunță plecarea lui Zeljko Kopic de la Dinamo în vară: „Am vorbit cu mai multe cluburi”
0
Victor Angelescu a confirmat transferul care încheie mercato la Rapid: „Am plătit! Costel nu are cum să fie nemulțumit”
1
Ce a făcut Matteo Duțu la Sibiu, imediat după Hermannstadt - Dinamo: „Tânăr cu suflet matur”
0
Știri din fotbal internațional
Cristi Chivu a venit în fața jurnaliștilor și a explicat mutarea care a dinamitat meciul: „O să îl apăr mereu”
0
Chivu a întârziat la conferință, italienii au ascultat cu răsuflarea tăiată ce a urmat: „Familia pe primul loc, îmi neglijez îndatoririle de soț și tată!”
0
Nota primită de Cristi Chivu, după revenirea epică a lui Inter
0
Condus 2-0 de Pisa, Cristi Chivu și-a scos jucătorul în minutul 34! A urmat ceva de poveste pentru Inter
8
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
Anglia nu a furat nimica. Danezii nu au jucat nimica. Au dat un gol dintr-o lovitura libera, care nu a existat ca nu a fost fault. Atit ! După au tras de timp. It's coming home!
Ave Hadrian! Iarăși cobori câteva trepte in jos sa palmuiesti gigistul cu 100 de conturi?! :)))) Nu te-ai saturat de gândacii ăștia de bucatarie? A promovat Rapid, am promovat noi adevarata Stiinta Craiova, Steaua a inaugurat Ghencei iar Peluza Sud și-a făcut datoria și la muiit bine pe oijer! La ce te mai chinui cu orcile gigiste? :)))
Nu stiu ce legatura are cu Romania,a fost un meci Anglia-Danemarca in care Anglia s-a dus mai departe print-un penalty inventat de arbitri.
Prostea, fac SW de un an jumate...
Da boss,eu știu ce zici și țin minte că și eu am citit o pe undeva,dar nu înseamnă că dacă apare în ziare e și dovedită...
Bea ceva apa! Sau cheama un preot sa te descântece ca ești rău nene f rău! Danezi nu au jucat nimica aseară. Au dat un gol dintr-o lovitura libera unde nu a fost fault! Atit! După au tras de timp doar doar o sa ajungă la penalty uri. Asa ca It's coming home!
Hai ma postache, canta la alta masa :))) Noi chiar te credem ca "romanul din Italia" a sarit ca dintr-o trapa sa comenteze la 2 min dupa mine la 15.30 ora Italiei :)))
Sa nu uitam ca ne-au lasat acasa la Mexic '86 dupa blatul cu Irlanda de Nord!:)))
Foarte inteligent comentariul,tipic romanesc,Anglia a furat în spiritul sportului.Poate comentatorul asta se simte răzbunat:-)))
Ce treaba au jucatorii de aseara cu "pacatele trecutului"?:)))
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.