Alte știri din fotbal
Becali încearcă marea lovitură în mercato: internaționalul pe care și l-a dorit dintotdeauna! » Rădoi l-a sunat deja pe jucător: salariu de nabab
4
Amicul lui Il Luce nu este impresionat de turci: „Arda Guler? E ușor să joci bine la Real”
0
FCSB pleacă din București în mai? „Primăria și comunitatea și-ar dori”
0
Andrei Nicolescu a reacționat după ce Mircea Lucescu „l-a omis” pe Raul Opruț: „Pot să vă asigur”
0
Știri din fotbal internațional
Lifestyle
„Mi-am zis: «Dacă te alege un fotbalist, înseamnă că ai ceva special»” » Influencerița devoratoare de jucători: „Mi-am mărit sânii pentru el”
11
„Nu e deloc naiv!” » O celebră actriță face dezvăluiri despre Leo Messi: „Lumea crede că e un sfânt”
4
Fosta gimnastă a dat lovitura după retragere: „O să apar la TV! Întotdeauna mi-am dorit asta”
0
Noul stadion național, aflat la 32 km de capitală, prinde contur » Cele mai noi imagini de pe șantierul arenei de 400 de milioane de euro
6
O bătrână din Italia i-a lăsat 100.000 de euro badantei sale din Moldova, ...
Libertatea
Ce se întâmplă în corpul tău după 30 de zile fără alcool? Explicațiile unui ...
Adevărul
Uluitor: căpitanul Africii de Sud a venit să dea probe de joc în liga ...
GSP SPECIAL
Donald Trump, atac fără precedent la aliații din NATO, pe care îi acuză de ...
Libertatea
Si cu asta live in timpul meciului, https://ibb.co/NxQPmDf!:))) Saracu', suspina dupa tine sa vii sa-l ajuti!:)))
Apropo, uite cu ce l-amars pe fratituinprostie, tocmai cand ma intreba daca sunt Roja, si se intuneca in Bucale!:))) https://ibb.co/nB4vvYS! ***
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ba da prosti mai sunt unii. Olaianis a spus doar sa nu-i mai plangeti de danezi, fiindca nu sunt niste sfinti si in multe situatii au fost avantajati de arbitraj, inclusiv in meciurile cu România. Deci, in niciun caz nu sunt niste dezavantajati, ba din contra. Puneti-va mintea la munca, prostalailor care plangeti dupa danemarca. Oricum, forța Italia!
Ce bàlmàjesti mà acolo? Vezi ca sughita Silvio saracu'!:))) A aparu***, poate va era dor de el!:)))
Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.
Ce faci silvica, iar scripturile? :))
Mareane, ai uitat de blatul Angliei cu Irlanda de Nord, care ne-a lasat acasa la Mexic '86!:))) Ala nu se pune?:)))
Oloianos are dreptate doar in sensul ca danezii nu sunt niste sfinti. Chestia e ca aseara a fost japca exact ca pe vremea lui Valentin Ceausescu, in afara de penalty au fost 4 coate zdravene in cap date de englezi (un singur galben la Maguire) , a fost prelungirea abominabila dincolo de minutul 90+6 cu inca un minut si ceva doar-doar marcheaza englezii samd. Iar inainte sa intre Sterling in careu CHIAR IN ZONA AIA era a doua minge in teren, englezii fiind gazde, deci jocul trebuia oprit mult inainte de plonjonul aluia. Mai adaugam si faptul ca arbitrul nu a vrut sa vada faza pe monitor (sau n-a fost chemat, tot aia) si vedem ca aseara danezilor nu li s-a lasat nici umbra unei sanse de a castiga. Pai aia cu Urs Meier cu tot nu ne-au furat pe noi nici pe departe in halul asta.
Faza cu 50 000 dolari a fost publicată în presa sportivă din Romania, a doua zi după meciul de la Kosice, informația n-a fost dezmințită de conducerea federației. În acea seară dupa meci, la TVR Dumitru Graur era SCANDALIZAT de prestația tricolorilor, repetând de nenumărate ori în timp ce ce uita la ceas provocator: „selectionerul Dinu nu demisionează dupa acest eșec, dar cel puțin până măine când va avea loc sedința conducerii federatiei el rămăne pe post”, practic destituirea lui Dinu era pecetluită dupa acel RUȘINOS și IREPETABIL esec.
Ce legatura are parerea despre meci cu Eriksen? Cat despre partea cu Golgota, niste "baieti" au facut "dreptate" cate sute de ani
faza cu 50 000 nu e dovedita..ma degraba pare sa fie folclor...
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.