Alte știri din fotbal
Ciprian Deac se retrage din fotbal! CFR Cluj a făcut anunțul: „A venit momentul în care trebuie să spun stop”
0
Hermannstadt - FCSB și Slobozia - UTA » Aflăm ultima echipă retrogradată direct din Superliga! Avem echipele de start
1
George Ogăraru, mesaj după ce Craiova a câștigat titlul în Superligă: „Academia Stelei a dat fotbalului românesc un campion!”
0
Echipele de start în Farul - Metaloglobus și Petrolul - Oțelul » Aflăm a doua echipă care merge la baraj
0
Știri din fotbal internațional
Cinci transferuri în lucru pentru Jose Mourinho » Pe ce posturi încearcă Real Madrid să întărească lotul la vară
0
Cristi Chivu licitează pentru mijlocașul lui Liverpool » Suma cerută de englezi și schimbul propus lui Inter
0
Olivier Giroud, într-un nou rol la Campionatul Mondial
0
Arsenal - Burnley, „tunarii” sunt la un pas de titlu » Echipele probabile + cele mai tari cote
0
Lifestyle
Trend ȘOCANT în Coreea de Sud! Ce au remarcat privitorii la femeile din tribune
2
„Yoga, meditație, plus liniștea naturii” » Partenera internaționalului „tricolor” a găsit o oază în afara României
18
„El Peque” s-a căsătorit cu „cea mai frumoasă femeie de pe planetă”
9
Mașina comunistă va avea un nou model după o pauză de 50 de ani » Au copiat Dacia: imagini în premieră
3
INTERVIU Sorin Pîslaru, cardiologul român care lucrează la Clinica Mayo, ...
Libertatea
Orașul numit cândva „rușinea Italiei” a devenit una dintre cele mai ...
Adevărul
De nedespărțit și după moarte! Incredibila legătură dintre un fotbalist și ...
GSP SPECIAL
Roșiile românești cu moț au cucerit supermarketurile anul acesta. Cât costă ...
Libertatea
Deci ,Burlica , relaxeaza te, se poate chiar si cu VAR
Ideea este ca la un moment dat toti ne -o furam.( unii mai fraieri, si -o fura mai des) Ieri a fost randul danezilor. Sa le fie de bine. Cat priveste VAR e clar ca daca vor sa ti-o traga , ti - o trag cu tot cu VAR.
Olajanos, comentariu de tip flame-scandal.
Scrii la fel de slab precum comentezi un meci.De ce nu amintesti si de penalty ul acordat de acelasi Urs Meier in meciul de la Euro 2000 cu Anglia.Ce ai fi vrut sa faca danezii in meciul ala daca prostalaii nostri nu stiu sa tina de minge ?Ca sa nu mai spun de ratarile lui Pancu .
Mentalitate de șanț.
Eternul principiu românesc : să moară și capra vecinului.
Deci pentru ca danezii ne-au furat in trecut ar trebui sa trecem cu vederea nedreptatea de acum? Eu zic, din contra: pentru ca suntem oameni corecti, nu trebuie sa trecem cu vederea aceasta nedreptate, indiferent ce s-a intamplat in trecut. Cu atat mai mult cu cat jucatorii actuali nu au nicio legatura cu cei care ne-au furat in afara de faptul ca sunt din aceeasi tara.
mica mare diferenta este ca atunci nu aveam VAR, acum avem si tot se fura, asta e scandalos
Nu-i iubeste nimeni pe danezi, desi ar fi fost o poveste foarte frumoasa, cui nu-i place sa vada o echipa neasteptata castigatoare? Problema e ca aici a fost furt si in plus, toata Europa detesta aroganta britanica.
Da mă are dreptate Olaianos, și mie îmi place să pierd timpul legând capra de acum cu varza de acum 20 de ani
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.