Alte știri din fotbal
Antrenamentele lui Thomas Neubert l-au făcut să vrea să plece de la FCSB: „M-am dus la Reghe și i-am spus”
0
Sorin Cârțu s-a enervat pe Gică Hagi: „Eu nu accept să faci asta la națională!”
0
Surpriză! Zeljko Kopic va fi în tribune la Polonia - România: „Știți că vă vreau tot binele”
0
Avem primul 11 gândit de Hagi pentru meciul cu Polonia! Schimbări majore în naționala României
2
Știri din fotbal internațional
Cuvintele lui Jorge Jesus care l-au înfuriat pe Cristiano Ronaldo! » Ce riscă pentru că a părăsit cantonamentul
0
Cutremur în fotbalul mondial: Cristiano Ronaldo s-ar fi RETRAS de la echipa națională
0
Comunicatul Federației portugheze după ce Cristiano Ronaldo a părăsit cantonamentul echipei naționale: „Delegația rămâne concentrată”
0
„Invidioși, disprețuitori!” » Sora lui Cristiano Ronaldo a ieșit la atac, după ce starul a părăsit cantonamentul naționalei Portugaliei
1
Lifestyle
Soția lui Lewandowski, sedusă de hyrox: „Ne vedem la curse!”
1
Starul Barcelonei nu și-a putut lua ochii de la iubita româncă a lui Philipp Plein
1
Suporterii s-au îndrăgostit imediat de soția noului fotbalist: „În sfârșit, un transfer bun!”
0
Începe demolarea! » Prim pas bifat pentru viitoarea arenă de 54 de milioane de euro
0
Ionuț, un ciobănaș din Bistrița, dat dispărut după ce a plecat cu turma de ...
Libertatea
Haos în aplicarea TollRo, care intră în vigoare de la 1 octombrie. Probleme ...
Adevărul
„Când copiii dorm, păstrăm liniștea. Când mor, nu!” » Amical special în ...
GSP SPECIAL
CTP îl compară pe Nicușor Dan cu Ceaușescu după ce președintele a refuzat ...
Libertatea
Deci ,Burlica , relaxeaza te, se poate chiar si cu VAR
Ideea este ca la un moment dat toti ne -o furam.( unii mai fraieri, si -o fura mai des) Ieri a fost randul danezilor. Sa le fie de bine. Cat priveste VAR e clar ca daca vor sa ti-o traga , ti - o trag cu tot cu VAR.
Olajanos, comentariu de tip flame-scandal.
Scrii la fel de slab precum comentezi un meci.De ce nu amintesti si de penalty ul acordat de acelasi Urs Meier in meciul de la Euro 2000 cu Anglia.Ce ai fi vrut sa faca danezii in meciul ala daca prostalaii nostri nu stiu sa tina de minge ?Ca sa nu mai spun de ratarile lui Pancu .
Mentalitate de șanț.
Eternul principiu românesc : să moară și capra vecinului.
Deci pentru ca danezii ne-au furat in trecut ar trebui sa trecem cu vederea nedreptatea de acum? Eu zic, din contra: pentru ca suntem oameni corecti, nu trebuie sa trecem cu vederea aceasta nedreptate, indiferent ce s-a intamplat in trecut. Cu atat mai mult cu cat jucatorii actuali nu au nicio legatura cu cei care ne-au furat in afara de faptul ca sunt din aceeasi tara.
mica mare diferenta este ca atunci nu aveam VAR, acum avem si tot se fura, asta e scandalos
Nu-i iubeste nimeni pe danezi, desi ar fi fost o poveste foarte frumoasa, cui nu-i place sa vada o echipa neasteptata castigatoare? Problema e ca aici a fost furt si in plus, toata Europa detesta aroganta britanica.
Da mă are dreptate Olaianos, și mie îmi place să pierd timpul legând capra de acum cu varza de acum 20 de ani
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.