Alte știri din fotbal
Despărțire-șoc! Ionuț Panțîru a plecat de la Gloria Bistrița după doar 36 de minute jucate: „Succes și sănătate!”
2
Echipe de start la Rapid - Dinamo » Titular în premieră + toate informațiile de la stadion
8
Iată staff-ul lui Marius Șumudică la CFR Cluj! Decizia în privința lui Cristi Săpunaru
1
Filipe Coelho pune frână euforiei la Craiova: „Nu suntem cei mai buni”
0
Știri din fotbal internațional
Fază incredibilă sub ochii lui Darius Olaru, lăsat pe bancă astăzi în meciul lui Union
0
Andrei Coubiș a debutat în Championship într-un meci cu final dramatic
0
Gaziantep - Alanyaspor, în prima etapă a noului sezon din Turcia » Echipele probabile
0
Se opresc aici? Consorțiul lui Jeff Bezos poate prelua controlul la Liverpool!
1
Lifestyle
Bernadette Szocs s-a relaxat la piscină: „Sărutată de soare”
5
Anamaria a aflat decizia judecătorilor în procesul cu superstarul Luka Doncic: ce se întâmplă cu cele 50 de milioane de dolari
0
Vestea momentului la Timișoara: Guvernul a deblocat construirea noului stadion „Dan Păltinişanu” » Când va fi gata
7
Cristiano și Georgina au semnat contractul prenupțial » Detalii noi de la cea mai discretă nuntă a anului
0
Florin Şerban a câștigat Leopardul de Aur la Locarno cu „Nu e locul tău ...
Libertatea
Care sunt șansele ca R. Moldova să renunțe la independență pentru a intra ...
Adevărul
Continuă șantierul la a doua cea mai mare Sală Polivalentă din România
GSP SPECIAL
Cum au ajuns marmotele pe OnlyFans: decizia disperată a cercetătorilor ...
Libertatea
Deci ,Burlica , relaxeaza te, se poate chiar si cu VAR
Ideea este ca la un moment dat toti ne -o furam.( unii mai fraieri, si -o fura mai des) Ieri a fost randul danezilor. Sa le fie de bine. Cat priveste VAR e clar ca daca vor sa ti-o traga , ti - o trag cu tot cu VAR.
Olajanos, comentariu de tip flame-scandal.
Scrii la fel de slab precum comentezi un meci.De ce nu amintesti si de penalty ul acordat de acelasi Urs Meier in meciul de la Euro 2000 cu Anglia.Ce ai fi vrut sa faca danezii in meciul ala daca prostalaii nostri nu stiu sa tina de minge ?Ca sa nu mai spun de ratarile lui Pancu .
Mentalitate de șanț.
Eternul principiu românesc : să moară și capra vecinului.
Deci pentru ca danezii ne-au furat in trecut ar trebui sa trecem cu vederea nedreptatea de acum? Eu zic, din contra: pentru ca suntem oameni corecti, nu trebuie sa trecem cu vederea aceasta nedreptate, indiferent ce s-a intamplat in trecut. Cu atat mai mult cu cat jucatorii actuali nu au nicio legatura cu cei care ne-au furat in afara de faptul ca sunt din aceeasi tara.
mica mare diferenta este ca atunci nu aveam VAR, acum avem si tot se fura, asta e scandalos
Nu-i iubeste nimeni pe danezi, desi ar fi fost o poveste foarte frumoasa, cui nu-i place sa vada o echipa neasteptata castigatoare? Problema e ca aici a fost furt si in plus, toata Europa detesta aroganta britanica.
Da mă are dreptate Olaianos, și mie îmi place să pierd timpul legând capra de acum cu varza de acum 20 de ani
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.