Alte știri din fotbal
În timp ce tatăl lui triumfa la Sibiu, fiul lui Kopic, Vito, făcea spectacol în Belgia
0
Universitatea Craiova vs FC Botoșani, în etapa #23 din Superliga » Echipe probabile +cote
0
U Cluj - Unirea Slobozia, „Șepcile roșii” cu gândul la play-off » Echipele probabile + Cele mai tari cote
0
Fostul antrenor al lui Mititelu e cu ochii pe Superliga și e convins: „O minune să prindă play-off-ul”
0
Știri din fotbal internațional
Bournemouth - Liverpool, în runda 23 din Premier League » „Cormoranii” sunt fără victorie în campionat în 2026
0
Cristi Chivu, iritat după setul cu Pisa: „Nu mai suport să aud aceleași lucruri! Abia aștept să se termine odată"
0
Final de infarct în La Liga » Două goluri din prelungiri: o „foarfecă” superbă și lovitură de grație dată în minutul 90+6
0
Dimarco, mărturisire după victoria zdrobitoare cu Pisa: „Am dispărut de lângă prieteni”
0
Lifestyle
Mauro Icardi continuă războiul cu Wanda Nara: „Este o mitomană! Mi-a furat 7 milioane de euro din conturi”
1
L-a uitat rapid pe jucător » Cea mai sexy fotbalistă tocmai și-a oficializat relația cu ispita de la Insula Iubirii
3
„Love my girls” » A furat toate privirile la petrecerea de logodnă a lui Radu Drăgușin, la Athenee Palace
3
Vedeta lui PSG s-a îndrăgostit de o fostă studentă la științe politice, care a renunțat la școală pentru ... dansuri orientale
2
Ilie Bolojan a vorbit despre varianta demisiei din fruntea Guvernului, după ...
Libertatea
Echipajele ucrainene de drone „afumă” tancurile rusești în ascunzătorile lor
Adevărul
Machetele stadionului Dinamo cu care fanii au fost amăgiți după '90 » Prima ...
GSP SPECIAL
Andra a început să plângă în emisiunea „La Măruță”: „Nu pot să cred”! Ce a ...
Libertatea
Deci ,Burlica , relaxeaza te, se poate chiar si cu VAR
Ideea este ca la un moment dat toti ne -o furam.( unii mai fraieri, si -o fura mai des) Ieri a fost randul danezilor. Sa le fie de bine. Cat priveste VAR e clar ca daca vor sa ti-o traga , ti - o trag cu tot cu VAR.
Olajanos, comentariu de tip flame-scandal.
Scrii la fel de slab precum comentezi un meci.De ce nu amintesti si de penalty ul acordat de acelasi Urs Meier in meciul de la Euro 2000 cu Anglia.Ce ai fi vrut sa faca danezii in meciul ala daca prostalaii nostri nu stiu sa tina de minge ?Ca sa nu mai spun de ratarile lui Pancu .
Mentalitate de șanț.
Eternul principiu românesc : să moară și capra vecinului.
Deci pentru ca danezii ne-au furat in trecut ar trebui sa trecem cu vederea nedreptatea de acum? Eu zic, din contra: pentru ca suntem oameni corecti, nu trebuie sa trecem cu vederea aceasta nedreptate, indiferent ce s-a intamplat in trecut. Cu atat mai mult cu cat jucatorii actuali nu au nicio legatura cu cei care ne-au furat in afara de faptul ca sunt din aceeasi tara.
mica mare diferenta este ca atunci nu aveam VAR, acum avem si tot se fura, asta e scandalos
Nu-i iubeste nimeni pe danezi, desi ar fi fost o poveste foarte frumoasa, cui nu-i place sa vada o echipa neasteptata castigatoare? Problema e ca aici a fost furt si in plus, toata Europa detesta aroganta britanica.
Da mă are dreptate Olaianos, și mie îmi place să pierd timpul legând capra de acum cu varza de acum 20 de ani
Conectează-te la contul tău pentru a adăuga comentarii.