INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO LA INDIGO

Euro la Indigo, ep. 18 » Golul minunat al Italiei, reconstituit în detaliu: „Să vă faceți insigne cu Robert Niță!”

Italia a pus mâna pe biletele pentru semifinale în urma victoriei cu Belgia, scor 2-1, un meci în care italianul Lorenzo Insigne a înscris un gol minunat
Italia a pus mâna pe biletele pentru semifinale în urma victoriei cu Belgia, scor 2-1, un meci în care italianul Lorenzo Insigne a înscris un gol minunat

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 11:33 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 12:05

EURO LA INDIGO. Italia a pus mâna pe biletele pentru semifinale în urma victoriei cu Belgia, scor 2-1, un meci în care italianul Lorenzo Insigne a înscris un gol minunat. Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a refăcut golul lui Insigne în cadrul proiectului „Euro la Indigo”, inițiat de GSP. Vezi mai jos videoul și înscrie-te in superconcurs!

  • „Euro la indigo" are super-premii! Poți câștiga o consolă PS5, un iPhone 12, un smart TV Sony sau 5 smartwatch-uri.
  • Descoperă cuvântul-cheie din videoul de azi, intră pe www.gsp.ro/indigo și înscrie-te în concurs!

„Am avut de toate ieri, tensiune, fotbal de cinci stele, controverse, superexecuții. Cel mai frumos gol a fost cel al lui Insigne”, a spus Robert Niță.

Fostul atacant a descris astfel reușita italianului: „Insigne a primit mingea la centrul terenului, puțin lateral dreapta. L-a depășit scurt, din fentă, pe Tielemans, a avansat și a tras imparabil de la 25 de metri, cu efect, fără speranțe pentru portar. Hai să punem și noi indigoul peste golul lui Insigne și să-l copiem. Bine, nici lui nu cred că-i iese mereu atât de bine, dar haideți să ne distrăm și să vedem ce reușim. Eu șutez, voi urmăriți!”, a afirmat Niță. 

După câteva încercări, Robert Niță a reconstituit la milimetru golul lui Insigne, apoi a glumit: „V-am zis eu că iese? Mici, buni, meseriași. E timpul să vă faceți insigne cu Robert Niță”, a exclamat fostul atacant. 

Înscrie-te în concursul Euro la indigo!

În timpul fiecărui filmuleț realizat de Eric sau de Robert Niță in proiectul “Euro la indigo” este anunțat un cuvânt-cheie. Tu trebuie să scrii acel cuvânt-cheie în pagina de concurs - www.gsp.ro/indigo - împreună cu datele tale de contact, și gata, ești înscris în tragerea la sorți!

Poți participa de mai multe ori la concurs! Pentru că în fiecare video se anunță alt cuvânt-cheie. Trebuie doar să urmărești video-urile din seria "Euro la indigo" (verifică AICI) și să adaugi cuvântul-cheie pe www.gsp.ro/indigo.

Aici - detalii complete despre proiectul Euro la Indigo

Aici - pagina de concurs + formular de înscriere

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează