INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  FINALĂ

Gareth Southgate pregătește mutări-surpriză pentru finală » Cum va arăta echipa Angliei

Gareth Southgate, selecționer Anglia // foto: Guliver/gettyimages
Gareth Southgate, selecționer Anglia // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 18:19 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 18:32

Gareth Southgate, selecționerul Angliei, schimbă formula de joc pentru finala împotriva Italiei. Englezii revin la sistemul cu 5 fundași, după ce în semifinale au jucat 4-2-3-1.

Cu câteva ore înainte de finala EURO 2020, englezii oferă detalii interesante despre cum va arăta formula cu care Gareth Southgate va încerca să învingă Italia.

Gareth Southgate schimbă înainte de Italia - Anglia: Kieran Trippier revine printre titulari

După ce în semifinala cu Danemarca, câștigată cu 2-1 la finalul prelungirilor, și în sfertul cu Ucraina, scor 4-0, Southgate a optat pentru un sistem cu 4 jucători în defensivă, în finală va reveni la formula cu 5 fundași pe faza de apărare.

Anunțul a fost făcut de Sky Sports, reporterul Rob Dorsett dezvăluind că Bukayo Saka va fi „sacrificatul” din precedenta formulă de start a Angliei.

  • Cum va arăta Anglia vs. Italia: Pickford - Trippier, Walker, Stones, Maguire, Shaw - Rice, Phillips - Mount, Sterling, Kane
  • Cum a arătat Anglia cu Danemarca: Pickford - Walker, Stones, Maguire, Shaw - Phillips, Rice - Saka, Mount, Sterling - Kane

Kieran Trippier a jucat în 4 dintre cele 6 meciuri ale Angliei de la turneul final. A fost rezervă cu Scoția (0-0) și Republica Cehă (1-0), titular cu Croația (1-0) și Germania (2-0) și a intrat pe parcurs cu Ucraina (4-0) și Danemarca (2-1).

VIDEO. Totul despre Italia - Anglia, finala EURO

Citește mai multe știri despre EURO:

Mesajul Reginei Elisabeta pentru naționala Angliei înainte de finala EURO 2020 cu Italia + Atmosferă senzațională la plecarea din cantonament

Emoții pentru englezi înainte de finala EURO: un jucător important, absent de la antrenament

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
terente1
terente1  •  11 Iulie 2021, 19:01

Italia va castiga la cel putin 2 goluri diferenta.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close