INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO2020

Cum au comentat legendele Gary Lineker și Alan Shearer simularea ajunsă virală a lui Immobile din meciul cu Belgia: „Este total stânjenitor”

Gary Lineker și Alan Shearer au comentat faza ajunsă virală cu Ciro Immobile din meciul cu Belgia
foto:Gsp +45   FOTO
Gary Lineker și Alan Shearer au comentat faza ajunsă virală cu Ciro Immobile din meciul cu Belgia foto:Gsp

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 iulie 2021 11:06 / Actualizat duminica, 04 iulie 2021 12:06

Italia s-a calificat în semifinalele EURO 2020 după victoria, 2-1 împotriva Belgiei. Faza meciului a venit de la Ciro Immobile, atacantul Italiei, care a oferit un moment comic, devenit viral după victoria „Squadrei Azzurra”.

În faza premergătoare primului gol al meciului, înscris de Nicolo Barella, Immobile a încercat să îl împresioneze pe centralul partidei, în urma unui duel cu un fundaș al Belgiei chiar în careul lui Thibaut Courtois.

Acesta a rămas pe gazon preț de câteva secunde, s-a ridicat imediat după reușita colegului său și a mers la colțul terenului să celebreze alături de coechipierii săi. Imaginile au devenit virale pe internet.

Lineker și Shearer, reacții acide la simularea lui Immobile

După partidă, foștii mari fotbaliști englezi au comentat faza devenită virală cu atacantul celor de la Lazio.

„Nici nu-mi vine să râd pentru că asta ar fi jenant. Poți vedea cum Immobile chiar se uită la arbitru înainte de a cădea la pământ ”, a fost reacția lui Lineker.
„Este total stânjenitor”, a completat Shearer.

Galerie foto Belgia-Italia 1-2

+41 FOTO

Citește și alte știri despre EURO2020:

După Toni Kroos, alt jucător se gândește să se retragă de la naționala Germaniei în urma eliminării de la Euro 2020

Ultima modă printre goalkeeperi? Donnarumma a purtat niște mănuși speciale în victoria Italiei cu Belgia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
maoru
maoru  •  04 Iulie 2021, 19:55
Postat de snoopy pe 04 Iulie 2021, 12:51

Nu stiu cat de acide au fost reactiile lor cat li s-a parut foarte amuzant. Sunt romani care urmaresc televiziuni britanice si cunosc si limba engleza astfel incat sa nu li se lase impresia ca e asa cum spuneti voi ca e. Toti cei 4 care erau in studio au izbucnit in ras dupa ce au reluat imaginile. Toti cei din studio au jucat fotbal la nivel inalt si cunosc si au folosit tertipurile astea de-a lungul carierei. NU MAI DENATURATI STIRILE!

L-ai vazut vreodata pe Lineker sa simuleze precum pacaliciul asta ***? Nu prea cred. Fara speculatii, Lineker nu a primit un cartonas galben in toata cariera.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

snoopier
snoopier  •  04 Iulie 2021, 19:25

Engleza e inteleasa mai mult sau mai putin, depinde de om. Denaturare sau nu, iata ce s-a spus. Alan Shearer: "I don’t even want to laugh at that because that is pathetic... You can see him have a look at the referee before he even goes down!" When Lineker said his actions were pathetically amusing, Shearer replied: "It’s pathetically embarrassing, that’s what it is!"

leu.mr
leu.mr  •  04 Iulie 2021, 19:18

Latini...specialisti in simulari. In minutele de prelungiri cadeau italienii de parca erau loviti cu halebarda! Nu voi tine niciodata cu o astfel de echipa!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează