INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  PORTUGALIA

Un gigant e gata să dea o lovitură financiară majoră, după scenele cu Ronaldo de la EURO

FOTO Ronaldo e în tot și în toate și la Euro, chiar dacă Portugalia nu strălucește. Alături, sticla lansată de Ikea / Gulliver/GettyImages
FOTO Ronaldo e în tot și în toate și la Euro, chiar dacă Portugalia nu strălucește. Alături, sticla lansată de Ikea / Gulliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 23 iunie 2021 16:37 / Actualizat miercuri, 23 iunie 2021 17:11

Ikea se implică în divergența preferințelor cu Coca-Cola și a lansat o sticlă doar pentru apă, la preț de 1,99 euro, cu numele căpitanului campioanei europene, Cristiano Ronaldo.

Gestul lui Ronaldo a generat un trend și în afara gazonului, iar așa-numitul război al sticlelor prezente pe masă la conferințele de presă de la Euro 2020 capătă amploare. După jucători și selecționeri, în jocul mai mult sau mai puțin ironic al brandurilor se implică și suedezii, care-i țin partea lui Ronaldo.

„Beți apă, pe termen lung!”

Ikea nu a ratat ocazia de marketing în a-și lansa o nouă sticlă, cu dop etanș, denumită Cristiano, după căpitanul Portugaliei. Cel care mutase două peturi de Coca-Cola, recomandând asistenței să aleagă apa și enervând teribil UEFA și pe sponsorii acesteia. 

„Reutilizabilă doar pentru apă”, anunță celebrul producător de mobilier. Prețul este de 1,99 euro, iar mesajul e cât se poate de puternic. „Beți apă, pe termen lung!”.

Leii lui Loţi Boloni » Duel de cinci stele la EURO între starurile descoperite și promovate de antrenorul român
PORTUGALIA - FRANȚA
Leii lui Loţi Boloni » Duel de cinci stele la EURO între starurile descoperite și promovate de antrenorul român

Idee devenită imediat virală

Experții în domeniu sunt de părere că Ikea a venit cu o altă idee genială, lansată deja pe Instagram și devenită virală, și că stocul va deveni sold-out în scurt timp. 

Și spre deosebire de pierderile de patru miliarde de dolari la bursă suferite de colosul american de băuturi carbogazoase, suedezii vor da iar o lovitură financiară și de imagine grație celui mai bun marcator din istoria Euro. 

@gsp.ro

Lui Cristiano Ronaldo nu-i place Coca Cola. S-a enervat înainte de Ungaria - Portugalia. #cristianoronaldo #ronaldo #euro2020 #cocacola

♬ Pieces (Solo Piano Version) - Danilo Stankovic

Citește și alte știri despre EURO 2020:

UEFA ia atitudine, în ziua meciului Germania - Ungaria » Mesaj amplu de susținere pentru LGBTQ și un gest simbolic

Viktor Orban, decizie radicală înainte de Germania - Ungaria: ce a hotărât, după polemica născută în jurul LGBT

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
elgabri
elgabri  •  24 Iunie 2021, 09:49

Lasati o mai moale cu "lovitura financiara"!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează