INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  EURO2020

Jack Grealish, replică pentru Roy Keane după ce a fost acuzat că nu a executat penalty cu Italia » „Am vrut să bat, dar...”

Jack Grealish îî răspunde lui Roy Keane după ce a fost acuzat că nu a bătut penalty cu Italia
Foto:GettyImages
Jack Grealish îî răspunde lui Roy Keane după ce a fost acuzat că nu a bătut penalty cu Italia Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 12 iulie 2021 18:00 / Actualizat luni, 12 iulie 2021 19:54

Italia a învins-o pe Anglia, 1-1 după prelungiri, 3-2 la lovituri de departajare și e noua campioană europeană! La finalul partidei, mulți oameni au criticat modul prin care englezii au ales să execute loviturile de la 11 metri. 

Italia este noua campioană a Europei, după ce a învins Anglia în finala de pe Wembley la loviturile de departajare. După fluierul final, mulți foști fotbaliști s-au întrebat de ce nu au executat jucători cu experiență pentru Anglia în locul celor care au ratat.

Cei mai vizați dintre jucători au fost Jack Grealish și Raheem Sterling. Cei doi făcuseră un turneu bun și era de așteptat să execute de la punctul cu var.

Roy Keane a fost cel mai vocal, acesta s-a arătat indignat de faptul că două dintre vedetele Angliei, Raheem Sterling și Jack Grealish, nu au executat în primii cinci, lăsându-l pe tânărul Bukayo Saka (19 ani) să bată ultima lovitură de departajare. „Dacă ești Sterling sau Grealish, nu poți să stai și să lași un copil să bată un penalty înaintea ta.

Nu poți! Nu poți lăsa un tânăr de 19 ani, emoționat, să execute în fața ta! Ei au mai multă experiență, Sterling are și trofee câștigate. Trebuiau să meargă înaintea copilului și iasă în față”, a spus Keane, potrivit SkySports.

Răspunsul lui Grealish nu a întârziat să apară

După ce a fost acuzat că nu a vrut să execute penalty, căpitanul lui Aston Villa a explicat care a fost situația. "Am vrut să bat. Antrenorul a luat decizii bune în timpul Campionatului European și a făcut același lucru și în finală. Dar nu vreau să se spună că nu am vrut să execut", a scris Grealish pe Twitter.

Gary Lineker s-a pronunțat și el după finala EURO 

Gary Lineker, fost jucător la Leicester, Everton, Barcelona și Tottenham, consideră că Anglia ar trebui să presteze un fotbal mai ofensiv. „Cred că, de acum înainte, Anglia trebuie să găsească o cale de a fi mai ofensivă. Mai curajoasă în posesie, cu mai mulți oameni în atac. 

Avem talentul ofensiv care să sperie echipele adverse, dar în prezent părem speriați de noi înșine să eliberăm acel talent”, a scris Lineker pe Twitter.

Citește și alte știri despre EURO2020:

Nemulțumiți, englezii cer rejucarea finalei EURO 2020! Ce acuză: „Parcă erau sclavi!”

Prințul William, reacție vehementă după finala Euro: „Mi-e silă, e inacceptabil!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (6)
dragdim
dragdim  •  13 Iulie 2021, 02:51

“Gârliș”Am vrut sa bat unul, dar aveam ceva maro pe Short și am plecat la vestiare sa îl schimb. Sterling: eu știu doar sa le scot, de bătut, sa bată “Gârliș”, eu cel mult puteam sa simulez ca bat un penalty.

terente1
terente1  •  12 Iulie 2021, 21:12
Postat de buleicanu pe 12 Iulie 2021, 20:59

tot turneul a fost pregatit pt un BLM fiesta...dovada schimbarilor din ultimul minut al prelungirilor.....shi utimii 3 executanti ai loviturilor de la 11m....finish pe bibi/di/diul de 18 ani, cu care Chiellini a dat de pamant in stilul cel mai original ***(a da cu *** de faianță)...

tocmai aceasta politica le-a adus infrangerea, taman baietii blm au ratat :D Grealish e prea fotbalit, prea englez pe nationala Angliei.

buleicanu
buleicanu  •  12 Iulie 2021, 20:59

tot turneul a fost pregatit pt un BLM fiesta...dovada schimbarilor din ultimul minut al prelungirilor.....shi utimii 3 executanti ai loviturilor de la 11m....finish pe bibi/di/diul de 18 ani, cu care Chiellini a dat de pamant in stilul cel mai original ***(a da cu *** de faianță)...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează