INTERNATIONAL  »  EURO 2020  »  SPANIA

Sergio Busquets, despre experiența cu Covid-19: „E teribil să nu știi când și dacă te vei întoarce la echipă pentru Euro”

Foto: Getty Images +23   FOTO
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 24 iunie 2021 11:10 / Actualizat joi, 24 iunie 2021 12:49

Revenit după infectarea cu COVID-19, căpitanul Sergio Busquets (32 de ani) dezvăluie că „am trăit zece zile dure antrenându-mă în izolare. Acceptăm criticile, dar nu lipsa de respect”.

Spania și-a regăsit zâmbetul și pofta de goluri în ultima partidă a grupei, 5-0 cu Slovacia, și s-a calificat mai departe de pe poziția secundă. Scorul turneului a coincis la Seviila și cu revenirea căpitanului Furiei Roja. Sergio Busquets a părut chiar copleșit de emoție la finalul recitalului oferit de trupa lui Luis Enrique, fiind ales omul întâlnirii de miercuri de UEFA.

Sergio Busquets: „Am avut noroc acum"

„Am trăit zece zile teribile să mă antreneze singur, acasă, fără să știu când și dacă mă voi întoarce la echipă pentru acest Euro", a mărturisit mijlocașul ce va împlini luna viitoare 33 de ani. Care a și contraatacat, revoltându-se împotriva celor care au ironizat și ponegrit Furia Roja. 

„Acceptăm criticile, dar nu lipsa de respect, mai ales din partea celor ce au fost aici cu noi. E adevărat că nici noi nu am fost mulțumniți de primele două evoluții, însă o prestație ca în meciul cu Slovacia ne ridică moralul. Am avut norocul ce ne-a lipsit cu Sedia și cu Polonia".

Acesta este drumul pe care trebuie să mergem mai departe. Acum că ne-am regăsit încrederea, suntem pregătiți pentru orice. Se va întâmpla ceea ce trebuie să se întâmple - Sergio Busquets, căpitan Spania

Citește și alte știri de la Euro:

Benzema vine reîncărcat la București: „Presiunea? O cunosc de mic! Asta mă motivează mereu"

Slovacia - Spania 0-5 și Suedia - Polonia 3-2 » Spectacol total în ultima etapă din grupa E!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close