INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ECHIPA NAȚIOALĂ

EXCLUSIV Un fost internațional respinge atacurile lui Gică Hagi la adresa selecționerului: „Cu ce ar ajuta Ianis naționala acum?”

Marcel Răducanu
Marcel Răducanu

Articol de - Publicat duminica, 19 martie 2023 10:37 / Actualizat duminica, 19 martie 2023 11:23

Fostul internațional Marcel Răducanu vede cu ochi critic atacurile lui Gică Hagi la adresa selecționerului Edi Iordănescu: „Ianis n-a jucat un an. Înțeleg că Edi i-a explicat de ce nu l-a nominalizat pentru meciurile cu Andorra și Belarus”.

Ianis Hagi a revenit de curând în circuitul fotbalistic, după un an pe tușă, dar tatăl său l-ar fi vrut deja pe lista selecționerului Edi Iordănescu pentru meciurile cu Andorra (25 martie) și Belarus (28 martie) din preliminariile CE 2024. 

Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”
ROMÂNIA
Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Marcel Răducanu intervine în „cazul Ianis Hagi”: „Cu ce ar ajuta Ianis naționala acum?”

Măcar pe aceea lărgită. Pentru fostul internațional Marcel Răducanu, stabilit din anii 80 în Germania, demersul antrenorului profesionist Gică Hagi este unul greu de acceptat.

„Am văzut că Gică s-a plâns că de ce nu l-a nominalizat selecționerul pe Ianis. Păi, Ianis n-a jucat un an de zile. Cu ce ar ajuta el naționala acum? Băiatul trebuie mai întâi să joace constant la club și să scape și de acea teamă de a nu se reaccidenta pe care o au toți sportivii care au trecut prin ce a trecut el. 

Vorbim de-o ruptură de ligamente încrucișate, care-i o accidentare gravă. Înțeleg că Edi a discutat cu Ianis și i-a explicat de ce a hotărât să nu-l convoace de data asta”, a comentat fostul jucător al Stelei și al Borussiei Dortmund pentru Gazeta Sporturilor.

5 aparițiia bifat Ianis Hagi la Rangers din 28 ianuarie, când a revenit pe teren. Per total a jucat 89 de minute, ceea ce, în medie, înseamnă 17,8 minute pe meci

Marcel Răducanu: „Ce mari realizări a avut Ianis în fotbalul mondial?”

Răducanu crede că antrenorul Farului își pune fiul într-o postură delicată: „De ce trebuie să sară Hagi pentru băiatul lui? Ianis are 24 de ani, dacă se simte lezat, poate să iasă singur și să spună ce anume îl deranjează. În Germania nu vezi așa ceva. Iar chestia aia, cu brandul, chiar nu-și are rostul. Păi, ce mari realizări a avut Ianis în fotbalul mondial, să spună că e același brand în lume, ca taică-su?!".

Hagi senior luase foc în urmă cu câteva zile, la vederea listei preliminare pentru meciurile cu Andorra și Belarus. "Ianis nu e așa de important pentru națională, cum spunea Edi Iordănescu prin presă, din moment ce acum e apt și nu l-a pus pe lista preliminară", comentase ironic tehnicianul Farului, pentru ca ulterior să revină, mai virulent: „Dacă Ianis nu a fost nici în lista aia, e grav. Sunt mândru pentru că sunt «tatăl lui Ianis». Eu am devenit «tatăl lui Ianis». Am fost la Rangers și mi-au zis că sunt «tatăl lui Ianis». Deci, Ianis e deja consacrat. Ianis are deja personalitate. Ianis e deja cineva în lume. Nu uitați că reprezintă România, ca taică-su. E același brand în lume”.

18 selecțiiare Răducanu în naționala României, pentru care a marcat de 3 ori. A câștigat 2 titluri și 2 Cupe ale României, toate cu Steaua

Citește și:

Helmut Duckadam intervine în „cazul Ianis Hagi”: „Gică a greșit impardonabil aici”

Gică Popescu critică selecția lui Edi Iordănescu: „Nu poți să lași acasă un jucător ca el”

Playtech: ȘOC! Prietenul lui Putin, anunț HALUCINANT despre Al Treilea Război Mondial: ‘INCENDII NUCLEARE’


Comentarii (2)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  19 Martie 2023, 16:06

Cel mai mare fotbalist al tuturor timpurilor ...un om deosebit ...eu spun cu glas tare ...cariera lui marcel Raducanu ...a fost ...mareata ...nici nu se compara cu divizia B din Italia ...sau fotbalul turcesc ...

fibra
fibra  •  19 Martie 2023, 13:13

Comentariu de bun simt al lui Marcel Raducanu,dar tata Hagi are tot ce trebuie la cat de patimas este ca sa inteleaga?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează