INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  ITALIA

Balotelli se cere la EURO: „Sunt cel mai bun atacant italian! Câte șuturi au tras la un loc Raspadori și Scamacca?”

Articol de - Publicat joi, 23 noiembrie 2023 07:50 / Actualizat joi, 23 noiembrie 2023 09:57

Unul dintre cei mai noncoformiști fotbaliști din fotbalul european, Mario Balotelli (33 de ani), legitimat în prezent la Adana Demirspor, nu a mai jucat pentru Italia din 2018, dar speră că va primi din nou această șansă.

Balotelli nu s-a ferit de cuvinte după cel mai recent meci al Italiei, 0-0 cu Ucraina, prin care Squadra Azzurra și-a asigurat calificarea la EURO 2024.

Atacantul care evoluează în Turcia a luat la țintă vârfurile folosite de selecționerul Luciano Spalletti contra ucrainenilor, Giacomo Raspadori (Napoli), respectiv Gianluca Scamacca (Atalanta). Italia mai avea un atacant central în lot, pe Moise Kean (Juventus).

„400 de euro de la Ianis!” » Dedicație specială la petrecerea de calificare: „Nu știu ce v-a făcut Hagi...”
PETRECERE
„400 de euro de la Ianis!” » Dedicație specială la petrecerea de calificare: „Nu știu ce v-a făcut Hagi...”

Mario Balotelli: „Încă sunt cel mai bun atacant italian! Vreau să revin la națională”

Dacă sunt bine fizic, mă consider în continuare cel mai bun atacant italian. Au jucat Raspadori și Scamacca cu Ucraina? Câte șuturi au tras la un loc? Două?

Vreau să revin și să joc pentru echipa națională. Sper mereu că voi fi convocat. Îl cunosc pe Spalletti, l-am întâlnit de multe ori. Am glumit cu el când am înfruntat Napoli într-un amical, dar nu am o relație anume cu el”, a transmis Balotelli pentru TVPlay, conform Goal.com.

Balotelli a debutat la naționala de seniori a Italiei în august 2010. De atunci, a adunat 36 de prezențe și 14 goluri pentru Squadra Azzurra, dar nu a mai fost convocat de peste 5 ani, de la meciul cu Nations League din septembrie 2018 contra Poloniei.

El se bazează pe un început bun de sezon în Turcia, unde a înscris 3 goluri în 5 apariții pentru Adana Demirspor, fiind titular într-o singură partidă dintre cele 5.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Situație incredibilă la Euro 2024 » 5 echipe din aceeași grupă se pot califica la turneul final!

Germania nu mai sperie pe nimeni înainte de Euro! Ironizată și de cea mai slabă națională din lume

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează