INTERNATIONAL  »  EURO 2024  »  UCRAINA - ITALIA 0-0

Ce scandal! Ucrainei i-a fost refuzat un penalty EVIDENT în minutul 90+3 » Președintele UEFA declarase: „Ar fi un dezastru să nu se califice Italia”

Ucrainei i-a fost refuzat penalty în minutul 90+3 cu Italia +9   FOTO
Ucrainei i-a fost refuzat penalty în minutul 90+3 cu Italia

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 23:49 / Actualizat marti, 21 noiembrie 2023 04:29

Ucraina a cerut penalty în minutul 90+3 al meciului cu Italia, însă brigada de arbitri din Spania nici nu a vrut să audă. Meciul s-a terminat 0-0, iar italienii s-au calificat la Campionatul European din 2024. Cu o victorie, ucrainenii ar fi obținut locul de EURO în locul adversarei de astăzi.

Italia, câștigătoarea ultimului Campionat European, s-a calificat cu mari emoții la ediția de anul viitor. Italienii aveau nevoie să nu piardă cu Ucraina în această seară și au reușit să scape neînvinși, scor final 0-0, însă nu fără emoții.

În minutul 90+3, ucrainenii au cerut penalty la un duel între Mudryk și Bryan Cristante. Zubkov l-a căutat pe Mudryk cu o pasă în careul advers, jucătorul lui Chelsea a ajuns primul la minge, apoi a căzut, reclamând o lovitură primită de la Bryan Cristante.

Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”
România - Elveția
Foile secrete ale lui Edi » Reporterii GSP au surprins la conferința de presă notițele pregătite de selecționer: „Anghel Iordănescu spunea că sunteți...”

Ce scandal! Ucrainei i-a fost refuzat un penalty în minutul 90+3 cu Italia

Reluările au relevat că jucătorul Romei l-a călcat pe Mudryk, însă „centralul” spaniol Jesus Gil Manzano a lăsat jocul să curgă. Nici arbitrii din camera VAR, conaționalii Juan Martinez Munuera și Carlos del Cerro Grande, nu au intervenit, astfel că Italia a răsuflat ușurată. Cu un eventual gol din penalty, Ucraina ar fi fost la EURO!

+5 FOTO

Faza controversată de arbitraj vine în contextul în care președintele UEFA, Aleksander Ceferin, declarase public înaintea meciului că „ar fi un dezastru ca Italia să nu se califice, este o națională prea importantă”.

Ucraina mai are o șansă de a se califica la EURO 2024. O poate face prin intermediul play-off-ului, acolo unde a nimerit pe ruta B. Primul duel va fi contra Israelului, apoi urmează finala contra Bosniei sau Finlandei.

Citește și: 

Cum a sărbătorit revelația preliminariilor calificarea la EURO 2024 » Scenografie pe tot stadionul

Deschamps, discurs fără milă la pauză, când Franța avea deja 7-0 cu Gibraltar: „Zdrobiți! Nu vă abțineți!” » Ce a făcut un antrenor într-o situație identică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
muzzi1
muzzi1  •  21 Noiembrie 2023, 16:02

*** a scos porumbelul pe gura! desi la cum gandeste, cred ca l-a scos pe partea opusa! daca unul care ar trebui sa fie impartial spune cine trebuie sa se califice si cine nu, e totul o mare mascarada! ce ne mai miram de fcsbistii Gradinescu si Udrea?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balderis
balderis  •  21 Noiembrie 2023, 11:57
Postat de moshu_shukaru pe 21 Noiembrie 2023, 00:44

Slavă Domnului (nu Ucrainei) că nu s-a validat lovitura de pedeapsă!

Bolshevicul tot bolshevic, n-o lăsați pe mama rusia din brațe !!! Ești chiar așa prost să nu vezi un 11m cît casa poporului !!?

steaua.libera
steaua.libera  •  21 Noiembrie 2023, 10:39

Vedeti-va de razboi si lasati fotbalul

Vezi toate comentariile (16)
Comentează
Close