INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PRIMĂVARA EUROPEANĂ

A cedat: atac furtunos al lui Șumudică! Antrenorul îl face pachet pe Dică: "Uitați-vă ce grupă a avut! Și lui Argăseală îi era rușine"

Articol de GSP - Publicat duminica, 12 noiembrie 2017 22:44

Marius Șumudică a vorbit despre calificarea celor de la FCSB în primăvara europeană și a ținut să sublinieze grupa facilă în care au jucat roș-albaștrii, transmițându-i un mesaj și lui Nicolae Dică.

Șumudică a ironizat adversarii de care au avut parte roș-albaștrii în Europa League, unde au ieșit dintr-o grupă cu Viktoria Plzen, Hapoel Beer Sheva și Lugano.

"Să ai o asemenea grupă în cupele europene, nici Vali Argăseală nu ar fi ales echipele acelea. Ar fi avut bun simț și mai scotea și una mai bună. Ar fi fost culmea să nu se califice.

Noi am scos de două ori pe West Ham, iar ce vreau să-i transmit acum lui Dică sunt următoarele: după calificarea matematică în primavară a spus că au mai spus unii că în afara lor nu se vor mai califica alții în primavară europeană, că doar ei au făcut treaba asta.

Diferența e că noi am câștigat la Londra cu 60.000 de spectatori contra unui club cu buget de 200 de milioane. La Astra, eu am luat de la Concordia totul gratis, șase jucători. Ei au luat de la ultimele două campioane tot ce e mai bun", a spus Marius Șumudică la Radio Sport 1.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (75)
baddog2
baddog2  •  13 Noiembrie 2017, 16:30
Postat de dinamo_fan pe 13 Noiembrie 2017, 11:25

eu nu inteleg cum poti fi frustrat pe unul mult mai slab si mai nerealizat ca tine, pe fenomenul fcsb in general care a bagat 10 milioane in jucatori si e departe de rezultatele lui Shumi cu 0 investitii. Shumi v-a calcat in picioare pe unde v-a prins, a explodat niste jucatori anonimi pe care s-au dat apoi o caruta de bani si care dupa transfer au devenit toti o umbra a jucatorilor antrenati de el. Mai vad si niste troli care compara pe Beer Sheva si Lugano cu Roma si Austria Viena. bai ce prostalai...

Tot respectul pentru ce a realizat Sumudica cu Astra, totuși asta nu ii da dreptul să spună ce vrea și când vrea despre un coleg de breasla.Cred că Sumi are amnezie și uita totuși cum a ajuns campion cu Astra!

1549886841969085
Beny Adrian  •  13 Noiembrie 2017, 15:45

am crezut ca daca esti afara iti vine mintea la cap dar la tine nu are cum ptr ca esti din nastere ligan si nu ai cum sa te schimbi veziti de oalele tale si lasa pe altii tu nu ai doar sangele visi niu ci si culoarea

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  13 Noiembrie 2017, 13:04

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (75)
Comentează