INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  STEAUA - LEGIA 1-1

Bourceanu a făcut o analiză dură după remiza cu Legia: ”Eu pun răul înainte, colegii sînt optimişti”

Articol de , - Publicat joi, 22 august 2013 00:00 / Actualizat joi, 22 august 2013 10:24

Bourceanu a resimţit absenţele lui Chiricheş şi Pintilii, în repriza secundă, şi trage un semnal de alarmă pentru returul de la Varşovia


Alexandru Bourceanu, 28 de ani, a oferit o pasă extraordinară la golul lui Piovaccari, a avut un şut exploziv de la 35 de metri, însă ghionionul i s-a ivit în cale, iar prestaţia căpitanului steliştilor a fost de grupele Champions League. Totuşi, mijlocaşul era descumpănit la final, de-un pesimism exacerbat, la interviurile oferite DigiSport şi DolceSport:

- "Nu ştiu ce s-a întîmplat, n-a fost o seară bună"

- "Îmi cer scuze faţă de ceilalţi colegi, dar a contat lipsa lui Chiricheş şi a lui Pintilii, ultimul în repriza secundă. Ieşirea lui a slăbit echipa, va fi o absenţă importantă şi la Varşovia. Iar Vlad e cel mai bun jucător al nostru, ne-a lipsit enorm. Altfel ar fi fost cu el în teren, altfel ar fi fost scorul. Îi doresc tot binele din lume, e un jucător care merită chiar mai mult decît Tottenham"

- "Am avut o pasă bună, însă n-am învins. Iar cînd am tras la poartă atunci, în repriza a doua, de s-a dus mingea puţin pe lîngă, a fost întîmplare"

- "Nu mi-e teamă de atmosfera de acolo, doar că trebuie să fim mai optimişti. Ar fi putut fi mai rău aici, sperăm să putem remedia totul la Varşovia. Eu sînt un tip pesimist, pun răul înainte, e bine că băieţii sînt mai optimişti. Sînt supărat rău acum"


Scandal cu Kuciak
Incident la finalul meciului. Ex-vasluianul Kuciak a făcut gesturi către galeria Stelei, interpretate de ultraşi ca fiind instigatoare, astfel că slovacul a fost ţinta unor cutii de plastic. Portarul Legiei a strîns mai multe obiecte şi s-a dus să le prezinte arbitrului. Tănase şi alţi stelişti au sărit să-i ia materialele incriminatoare, chiar şi antrenorul polonezilor, Jan Urban, l-a certat pe Kuciak pentru gest! Situaţia s-a detensionat, în scurt timp. "Kuciak a făcut un gest care nu e frumos, a provocat suporterii, apoi tot el s-a dus la arbitru", a comentat Szukala.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
agentul0007
agentul0007  •  23 August 2013, 01:24

doamne ajuta sa va vad pe locul 5 6 in max 2 ani . daca nu vin banii din liga o sa vindeti jucatorii sa aveti bani pana iese becali si asa va curatati .

agentul0007
agentul0007  •  23 August 2013, 01:22

inseamna ca daca pleaca chiriches va duceti la vale ?

ktta86i
ktta86i  •  22 August 2013, 15:37
Postat de duck_ati pe 22 August 2013, 14:22

Voi nici EL nu sînteti in stare sa o "atingeti", asa ca.... :)

UTA a promovat in B, sau tot in ce a ramas ???

Vezi toate comentariile (10)
Comentează