INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  MANCHESTER UNITED - BARCELONA 2-1 (4-3 LA GENERAL)

GALERIE FOTO O legendă a lui Manchester United îl critică pe Bruno Fernandes, după meciul cu FC Barcelona: „Îi este dator echipei!”

Peter Schmeichel, portarul legendar al lui Manchester United.
Foto:: Imago
Peter Schmeichel, portarul legendar al lui Manchester United. Foto:: Imago

Articol de - Publicat vineri, 24 februarie 2023 12:14 / Actualizat vineri, 24 februarie 2023 13:01

Peter Schmeichel (59 de ani), fostul mare portar al lui Manchester United, l-a criticat pe Bruno Fernandes (28 de ani), mijlocașul portughez al „diavolilor roșii”, după victoria obținută de trupa lui Erik ten Hag (53 de ani) în fața celor de la FC Barcelona, scor 2-1, joi seara. Englezii au reușit calificarea în faza „optimilor” de finală din UEFA Europa League.

Mijlocașul Barcelonei, dorit vara trecută pe Old Trafford, ironizat la finalul partidei cu Manchester United: „Cât e scorul, cât e scorul?”
MANCHESTER UNITED - BARCELONA 2-1 (4-3 LA GENERAL)
Mijlocașul Barcelonei, dorit vara trecută pe Old Trafford, ironizat la finalul partidei cu Manchester United: „Cât e scorul, cât e scorul?”

Peter Schmeichel l-a criticat pe Bruno Fernandes, după Manchester United - FC Barcelona: „Îi este dator echipei!”

Fostul internațional danez consideră că Bruno Fernandes a comis o prostie atunci când l-a faultat pe Alejandro Balde (19 ani), fundașul stânga al catalanilor, în interiorul careului, în minutul 18. 

Arbitrul francez Clement Turpin a dictat penalty, iar lovitura de pedeapsă a fost transformată cu emoții de Robert Lewandowski, care a dus scorul la 1-0 pentru catalani. 

Sursă foto: Captură UEFA TV
Sursă foto: Captură UEFA TV
Sursă foto: Captură UEFA TV
Sursă foto: Captură UEFA TV
Sursă foto: Captură UEFA TV

„Pare să fie penalty. Este atât de stupid să tragi un adversar de mână în interiorul careului, într-o situație în care Alejandro Balde se îndepărta de poartă. Lasă-l să se ducă! Principalul lucru pe care Manchester United trebuie să-l facă în astfel de jocuri foarte importante e să elimine greșelile. 

Bruno Fernandes continuă să se certe cu arbitrul. Trebuie să înceteze din a protesta și să se concentreze asupra jocului. A greșit multe pase ușoare și a mai și comis un penalty, lucru care era de evitat într-o astfel de situație. 

Îi este dator echipei. Trebuie să învețe să se controleze”, a declarat Peter Schmeichel, la BBC Radio 5, citat de football365.com. 

Peter Schmeichel, de 5 ori campion al Angliei cu Manchester United 

Peter Schmeichel a jucat între 1991 și 1999 la Manchester United, perioadă în care a adunat 386 de meciuri în tricoul grupării de pe Old Trafford. 

15 trofeea cucerit Peter Schmeichel cu Manchester United: 5 titluri în Premier League (1993, 1994, 1996, 1997, 1999), 3 Cupe ale Angliei (1994, 1996, 1999), o Cupă a Ligii Angliei (1992), 4 Supercupe ale Angliei (1993, 1994, 1996, 1997), un trofeu UEFA Champions League (1999) și o Supercupă a Europei (1991)

A mai evoluat în carieră la Hvidovre, Brondby, Sporting Lisabona, Aston Villa și Manchester City. În tricoul naționalei Danemarcei a bifat 121 de selecții și a marcat un gol. Este campion european cu naționala nordică în 1992. 

VIDEO. Manchester United sărbătorește calificarea în fața celor de la FC Barcelona 

Citește și: 

Fotbalistul lui Manchester United, ironie pentru FC Barcelona: „Echipa mai mare se califică mai departe”

Xavi, radiografie realistă după ce Barcelona a fost eliminată din Europa League: „Acolo am pierdut meciul, dar lucrurile ar fi stat altfel cu ei”

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează