INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - AS ROMA 0-2

CFR Cluj - AS Roma 0-2. Alex Chipciu a apărut cu buza spartă la interviu: „Îmi dau viața pe teren”

AS Roma a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, scor 2-0. Mario Camora și Alex Chipciu au oferit declarații la finalul partidei. +25   FOTO
AS Roma a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, scor 2-0. Mario Camora și Alex Chipciu au oferit declarații la finalul partidei.

Articol de GSP - Publicat joi, 26 noiembrie 2020 23:58 / Actualizat vineri, 27 noiembrie 2020 00:36

AS Roma a învins-o pe CFR Cluj în Gruia, scor 2-0. Mario Camora și Alex Chipciu au oferit declarații la finalul partidei.

Ce șanse de calificare mai are CFR Cluj? GSP are calculele!

Citește AICI cronica partidei CFR Cluj - AS Roma 0-2

„În prima repriză Roma a avut mai multă posesie, dar ocazii nu. Cea mai clară situație am avut-o noi, capul lui Debeljuh. A fost un autogol și un penalty inventat, din ce am văzut eu pe teren. La faza primului gol, mingea nu trebuia să treacă de primii doi oameni. Trebuie să batem în următoarele două meciuri. Dacă reușim asta, sigur ne vom califica”, a declarat Camora în emisiunea „Euro Fotbal” de la Digi Sport.

Jocul din Gruia a lăsat urme pentru Chipciu. Acesta a apărut la interviuri cu buza spartă (foto): „Chiar voiam să spun de la început, mi-era frică să nu vorbesc un pic diferit. Cât joc, unde joc, decide antrenorul. Eu doar vreau să-mi dau viața pe teren”.

Acum o săptămână nu-l băga nimeni în seama. Acum, toți spunem „Mamă, ce zeu, ce fotbalist”. Într-adevăr, a fost cel mai mare jucător din toate timpurile, așa cred, pentru că nu l-am prins
Alex Chipciu, despre Diego Maradona

GALERIE FOTO. CFR Cluj - AS Roma 0-2

+21 FOTO

VIDEO. Prestația elevilor lui Petrescu, analizată de un fost „feroviar”

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Penalty controversat în CFR Cluj - AS Roma: „Total aiurea! Nici vorbă de așa ceva”

Decizia lui Dan Petrescu a derutat echipa? „CFR a fost de nerecunoscut, ar trebui să spunem și lucrul ăsta”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (12)
131668434566273
Razvan Mihailescu  •  27 Noiembrie 2020, 09:30

Degeaba i ți dai cu părerea ca tu, ești zero ca fotbalist fata de el, încearcă sa ajungi și tu vedeta, și după ce crapi o sa ai parte de nebunie

adi_stelistul
adi_stelistul  •  27 Noiembrie 2020, 09:01

Nu sunt deloc de acord. Orice eveniment semnificativ din viata lui Maradona a fost urmarit de media. Nu mai departe decat recenta operatie. Nu se poate urmari orice miscare lipsita de semnificatie a nimanui, ca ar fi absurd, dar ideea ca Maradona a fost uitat si dintr-odata lumea si-a amintit de el e falsa.

archibald
archibald  •  27 Noiembrie 2020, 08:38

Chipciu ăsta a devenit un fel de duhovnic la echipa asta! Este un izvor nesecat de cugetări si pastile de umor! Cred ca a fost si fotbalist candva! Acum inteleg de ce râdea Becali...a fost bufonul lui!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează