INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ

CFR CLUJ // Cum a comentat Vintilă evoluția lui Cristi Manea contra spaniolilor: „Nu regret că l-am dat!”

Cristi Manea // Foto: GSP
Cristi Manea // Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 februarie 2020 11:20

CFR CLUJ - SEVILLA 1-1 // Bogdan Vintilă a comentat prestația lui Cristi Manea (22 de ani, fundaș dreapta) din partida jucată de fostul fotbalist al roș-albaștrilor în turul „16”-imilor de finală Europa League.

„Meciul CFR-ului de aseară a fost ca cel disputat împotriva noastră, doar că Sevilla a reușit să marcheze, spre deosebire de noi. Nu regret că l-am dat pe Manea, mi s-a părut același. Poate acolo e locul lui, unde se joacă direct pe poartă”, a declarat Vintilă, în cadrul unei conferințe de presă.

Manea a bifat aseară primul meci pentru CFR după transferul de la FCSB. Fotbalistul a fost protagonistul fazei în care formația din Gruia a obținut penalty-ul din minutul 56.

Manea a centrat foarte bine din partea dreaptă în interiorul careului advers, iar mingea trimisă de el l-a lovit în mână pe Jules Kounde, fundașul central al spaniolilor. După consultarea tehnologiei video, centralul Deniz Aytekin a indicat punctul cu var, iar Ciprian Deac a deschis scorul pentru echipa lui Dan Petrescu.

7a fost nota primită de Manea în GSP, după CFR Cluj - Sevilla 1-1

CITEȘTE ȘI:

„Genă de geniu. Unde e Ianis Hagi e speranță!" » Presa scoțiană, la picioarele „micului prinț", după evoluția din Europa League

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
daniaania
daniaania  •  21 Februarie 2020, 21:39

CFR a făcut un meci bun aseară.HAI CFR !!!

121768505301491
Costel Bastea  •  21 Februarie 2020, 16:07

Așa

121768505301491
Costel Bastea  •  21 Februarie 2020, 16:06

Da,Vintilă ADA trebuie sa se joace direct pe poarta . Învață de la alți fotbal ,nu cum ii înveți tu pe steliști . Nu vei lua campionatul niciodată așa !

Vezi toate comentariile (20)
Comentează