INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - DUDELANGE, JOI, 20:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

CFR CLUJ - DUDELANGE // Conducerea campioanei reacționează prompt după scandalul iscat de luxemburghezi » Ce probleme au întâmpinat clujenii în deplasarea din Luxemburg

Articol de - Publicat miercuri, 29 august 2018 13:59

Trezindu-se acuzați că ar fi amenințat omologii luxemburghezi, oficialii clujeni au venit cu o replică dură după informațiile șocante dezvăluite de presa din Marele Ducat.

Președintele "feroviarilor", Iuliu Mureșan, a lămurit situația controversată dinaintea returului cu F91 Dudelange, echipă care a venit la Cluj cu propriul bucătar de teamă ca jucătorii să nu fie intoxicați!

"Urmează să veniți în România!", ar fi fost mesajul amenințător primit de conducerea campioanei din Luxemburg, conform președintelui Romain Schumacher, lucru infirmat acum de ardeleni.

"Este o glumă proastă, o jignire pentru CFR Cluj! Vor să creeze puțină tensiune înaintea acestui meci, dar vreau să precizez câteva lucruri neplăcute întâmplate acum o săptămână. Aveam o conferință de presă înaintea partidei, trebuia să vină un microbuz după noi, însă nu au mai trimis nimic. Am intrat în criză de timp, am chemat două taxiuri și doar așa am ajuns la stadion. Ședința tehnică era stabilită la ora 9:30, ei au venit abia la 10:45, urmând ca ședința să înceapă apoi doar la 11:00.

Pe lângă asta, a fost o căldură insuportabilă în vestiar, iar când am făcut o sesizare în acest sens, reprezentantul lor a spus că nu se poate face nimic, defecțiunea e din cauza sistemului și nu poate închide căldura. Nu se putea sta în vestiar, era căldura pornită ca iarna! Am făcut o reclamație pe loc la UEFA, așa cum am procedat și în meciul cu Alashkert din Armenia, atunci când a întârziat autocarul care trebuie să ne ducă la meci. Noi suntem CFR Cluj, avem pretenții la un anumit nivel, nu ne permitem astfel de greșeli. Dacă ei au venit cu bucătarul lor personal, este o jignire pentru clubul nostru!", a declarat Iuliu Mureșan în timpul antrenamentului deschis presei pe terenul din Gruia.

În altă ordine de idei, jucătorii campioanei vor fi răsplătiți cu o primă specială în cazul calificării în grupele Europa League, o sumă promisă încă dinaintea meciului tur, pierdut ulterior într-un mod rușinos, 0-2.

"E mai bine că jucăm meciul decisiv acasă, sper să beneficiem și de suportul fanilor, așa cum a fost și la meciul cu Dinamo. Nu suntem presați de starea financiară, suntem la zi cu toate cheltuielile. Sper să deschidem repede scorul, iar la final să ne vedem calificați în grupe!"
Iuliu Mureșan

  • CFR CLUJ - DUDELANGE se joacă joi, de la ora 20:00, în direct la TV Telekom Sport, TV Digi Sport, Look TV și liveTEXT pe GSP.ro. În tur, luxemburghezii s-au impus cu 2-0.

Citește și: CFR a "cumpărat" tăcerea unui fotbalist » Totul a plecat de la meciul cu Dinamo

Puneți presiune pe portar! CFR poate profita de veriga slabă din echipa lui Dudelange

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
rin08
rin08  •  29 August 2018, 16:32

marcele te faci de ris PROSTANE

pirucul
pirucul  •  29 August 2018, 16:31
Postat de Razvan Marcel pe 29 August 2018, 15:56

Deja e rusinos ce sa intamplat in tur,o echipa in care sunt muncitori,care au fost la serviciu pana la ora 10 si seara au meci.Si vin si te bat,sunt jucatori la CFR care iau bani de pomana.

pt informatia ta aia nu sant muncitori veniti duppa o zi de servici ci fosti jucatori de la dortmund si antrenor de la levercusen . dar cand tu vezi doar faci ce spune becali nu sti asta. sa nu uitam ca astia a u eliminat legia varsovia.

749913671784643
Razvan Marcel  •  29 August 2018, 15:56

Deja e rusinos ce sa intamplat in tur,o echipa in care sunt muncitori,care au fost la serviciu pana la ora 10 si seara au meci.Si vin si te bat,sunt jucatori la CFR care iau bani de pomana.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează