INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR - LAZIO

CFR CLUJ - LAZIO // Pronosticul lui Gabi Mureșan: „Bate CFR cu 2-1!”

Articol de - Publicat joi, 19 septembrie 2019 09:14

Gabi Mureșan (37 de ani), fost jucător la CFR, unul dintre eroii de la Roma din 2008, când formația din Gruia i-a învins pe „giallorossi” cu 2-1, crede că ardelenii se pot impune azi cu Lazio.

ECHIPELE PROBABILE

CFR Cluj: Arlauskis - Susici, Cestor, A. Burcă, Camora - Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio - C. Deac, Omrani, Păun 
Rezerve: J. Fernandez - Sylla, Culio, Boli, Golofca, Butean, L. Traore 
Antrenor: Dan Petrescu 

Lazio: Strakosha - Vavro, Acerbi, Bastos - Lazzari, Milinkovic-Savic, Leiva, Berisha, Jony - A. Correa, Caicedo 
Rezerve: Proto - Luis Felipe, Patric, Parolo, Lulici, Cataldi, Adekanye 
Antrenor: Simeone Inzaghi 

Fostul „tunar” al CFR-ului, Gabi Mureșan (37 de ani), a pus de doi ani ghetele în cui. S-a retras departe de lumea fotbalului, la Sighișoara, unde și-a deschis o pensiune și se ocupă și de agricultură. Recunoaște că „uneori mi se face dor de fotbal, dar asta e viața, e un capitol închis pentru mine”. Azi va fi, după mult timp, din nou la Cluj, dar doar în tribună, pentru a-și încuraja fosta echipă în duelul cu Lazio.

„Nu e o sperietoare”

Gabi e de părere că „la ce lot are acum CFR, poate pune probleme oricărei echipe din Europa League. A demonstrat-o și în preliminariile Champions League. Dan Petrescu a făcut o echipă puternică, iar până la urmă, Lazio nu e chiar așa, o sperietoare. Băieții trebuie să joace fără complexe, cu tupeu, cu curaj.  

Italienii sunt, poate, favoriți pe hârtie, dar atât, nu sunt extratereștri sau invincibili! Fizic și, mai ales, mental trebuie să fie foarte bine pregătiți, dar sunt convins că Dan s-a ocupat de acest aspect. S-au schimbat lucrurile la CFR, au acum două echipe, una pentru campania europeană, alta pentru campionat, unde sunt lideri. În plus, îmi place că sunt mult mai ofensivi în acest sezon, marchează mult, inclusiv în cupele europene, cu excepția „dublei” cu Slavia. Voi fi în tribună, să îi încurajez pe foștii mei colegi Deac, Camora, Culio, dar și pe ceilalți! Eu zic că Lazio poate fi bătută și chiar mizez pe un 2-1 pentru CFR”.

Convins de Raul

Fostul închizător de fier al formației din Gruia recunoaște că „n-am mai fost pe stadion la CFR de la meciul acela de trisă amintire, cu Dudelange. Sper ca de data asta să le port noroc, mai ales că de atunci s-au schimbat multe. A ținut să meargă și fiul meu, Raul. El m-a convins. Are 10 ani, joacă fotbal la Sighișoara și deocamdată văd că mă moștenește, are șutul meu”. 

9 trofeea cucerit Mureșan în Gruia: 3 campionate, 3 Cupe și 3 Supercupe

„Ce am făcut noi atunci, pe Olimpico, rămâne un reper important în istoria clubului, dar cred că și această echipă este capabilă de rezultate foarte bune” - Gabriel Mureșan, fost internațional

136 de meciuri și 18 goluria adunat Mureșan la CFR în perioada 2007-2012

VIDEO MATCH PREVIEW

VEZI ȘI:

CFR CLUJ - LAZIO // GALERIE FOTO + VIDEO Dan Petrescu și Simone Inzaghi au abordat total diferit ziua dinaintea meciului » Imaginea surprisă de fotoreporterul GSP în Gruia

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2019, 15:00
Postat de Mihai Precup pe 19 Septembrie 2019, 10:50

Toti adversarii din grupele europene joaca cu rezervele împotriva cfr-ului, nu doar Lazio joaca cu rezervele, la fel au făcut-o și Manchester, Chelsea și Roma.

Ai dreptate la meciul din Anglia, Manchester a jucat cu rezervele R Giggs si M.Rooney. Ghinionul CFR-ului este ca turcii au tras sforile cu elvetienii.Au castigat in Elvetia.

haideusicfr
haideusicfr  •  19 Septembrie 2019, 14:31
Postat de Mihai Precup pe 19 Septembrie 2019, 10:50

Toti adversarii din grupele europene joaca cu rezervele împotriva cfr-ului, nu doar Lazio joaca cu rezervele, la fel au făcut-o și Manchester, Chelsea și Roma.

CFR e pe primul loc in Liga1 cu echipa de rezerve. Banuiesc ca esti stelist ,CFR va va bate cu rezervele.

wertusi
wertusi  •  19 Septembrie 2019, 11:03
Postat de Mihai Precup pe 19 Septembrie 2019, 10:50

Toti adversarii din grupele europene joaca cu rezervele împotriva cfr-ului, nu doar Lazio joaca cu rezervele, la fel au făcut-o și Manchester, Chelsea și Roma.

sa se califice in primavara europeana

Vezi toate comentariile (4)
Comentează