INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CHELSEA - EINTRACHT FRANKFURT, JOI, 22:00

CHELSEA - EINTRACHT FRANKFURT // Nemții reacționează după delegarea lui Ovidiu Hațegan: „Dacă nici ăsta nu-i un semn...”

Ovidiu Hațegan // FOTO: Guliver/GettyImages
Ovidiu Hațegan // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat miercuri, 08 mai 2019 11:44

Chelsea și Eintracht Frankfurt vor juca joi, de la ora 22:00, în returul semifinalelor Europa League. Meciul va fi arbitrat de Ovidiu Hațegan. Nemții se bucură că vor fi fluierați de arbitrul arădean Ovidiu Hațegan. În „optimi”, tot cu el la centru, au bătut-o pe Inter la Milano (1-0) și s-au calificat în „sferturi” 

  • Chelsea - Eintracht Frankurt este liveTEXT, video și foto pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Sport și TV Digi Sport.

Eintracht e outsider în returul de pe Stamford Bridge. Însă delegarea lui Ovidiu Hațegan la centru le-a redat optimismul jucătorilor și oficialilor germani. „Semn bun!”, a titrat clubul din metropola de pe Main pe contul de Twitter, la aflarea veștii. Iar tabloidul Bild a comentat în aceeași notă: „Dacă nici ăsta nu-i un semn bun...”.

Același Bild a amintit că „Frankfurt a bătut-o pe Inter la Milano cu 1-0 și s-a calificat în sferturile de finală ale competiției tot cu doctorul român la centru. E un scor care i-ar fi de ajuns și acum ca să intre în finală”.

Coincidență, în prima manșă, nemții au făcut egal și cu Inter (0-0) și cu Chelsea (1-1).

În „optimi”, la Milano, Hațegan n-a comis greșeli mari. Dar exigentul „Kicker sportmagazin” i-a reproșat că în prima repriză i-a iertat inexplicabil pe unii jucători de „galbene” și că, pe ansamblu, n-a avut o linie în acordarea avertismentelor. 

4meciuri a condus Hațegan în acest sezon de Ligă, toate în grupe, și cinci în Europa League

6cartonașe galbene a acordat Hațegan în meciul Inter - Eintracht 0-1, câte trei fiecărei echipe

3,5e nota primită de "centralul" din Arad în Kicker pentru evoluția din partida de la Milano. Un calificativ între "bine" (3) și "suficient" (4) 

Vezi și:

VIDEO Leo Messi, ABANDONAT pe „Anfield Road” » Echipa și staff-ul Barcelonei au plecat fără argentinian de la stadion!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
whiteredarad
whiteredarad  •  08 Mai 2019, 14:04

Hategan nu place in Romania, orice ar face este criticat, in fruntea contestatarilor "2 fosti..mari" ..se stiu ei. Invidia ii maninca pe romani.Hategan e si el om, mai ( si ) greseste, dar la el nu sint chestii de "virusari", alde Avram, Chivulete,Cojocaru,Coltescu, etc. De aia FCSB, Dinamo sau CFR nu il vreau, acasa , mai ales ! Sint erori,...la care spre disperarea unora ..refuza sa greseasca ....in compensatie . Bravo Ovidiu !

dinamo_fan
dinamo_fan  •  08 Mai 2019, 12:46

i-as invita pe cei de la Kicker sa noteze arbitrii si dupa meciurile din liga 1..sa vezi acolo distactie. numai medii din alea cum au avut cei din redactia gsp la BAC: 2.47, 2.57, 3,17.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează