INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VITESSE - VIITORUL, JOI, 21:00, LIVETEXT PE GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN ARNHEM // Hagi i-a lăudat pe olandezi, dar i-a și avertizat: "Cred în echipa mea" » Ce amintiri are cu stadionul lui Vitesse, imagini de la antrenament + ce au spus Ianis și De Nooijer

FOTO: Ionuț Coman +5   FOTO
FOTO: Ionuț Coman

Articol de - Publicat miercuri, 01 august 2018 21:52

Gică Hagi, Ianis Hagi și Bradley de Nooijer au vorbit înaintea meciului cu Vitesse de joi, ora 21:00, din manșa a doua a turul 2 al Europa League. În tur a fost egal, 2-2. "Regele" a vorbit la superlativ de fotbalul olandez, însă a recunoscut că nu se dă bătut și că Viitorul crede în calificare la meciul de mâine.  

"Lucrurile sunt mai simple acum. Avem rezultatul din tur, ne cunoaștem adversarul și am venit să marcăm cel puțin două goluri. Doar așa avem șanse de calificare. Întâlnim o echipă bună, dintr-un fotbal puternic. Nu va fi ușor.

Dar ne vom juca șansa până la capăt. Nu va fi o presiune în plus terenul străin, fotbalul se joacă mereu în fața suporterilor, chiar dacă stadionul va fi plin. Am o echipă foarte tânără, însă cred că are capacitatea să facă un fotbal bun"

...despre stadion: "Sigur că-mi amintesc când am fost pe acest stadion. E unul frumos, se scoate gazonul în afara lui. Am jucat la Euro 2000 aici, împotriva Portugaliei și am pierdut în ultimele minute. Până la urmă ne-am calificat mai departe".

...despre fotbalul olandez: "Îmi place Olanda, am crescut cu Ajaxul din anii 70, iar idolul meu este Johann Cruyff. Este o țară care mereu formează jucători, așa cum face și clubul meu. Am fost influențat de ceea ce realizează olandezii. Felicitări pentru tot ce au realizat în istorie. Dar eu sper să ne batem profesorul, ca să spun așa".

"Va fi un meci dificil, dar suntem pozitivi. Vrem să jucăm fotbalul nostru, să câștigăm și să ne calificăm. Sigur va fi un meci cu multe goluri, dar trebuie să facem ambele faze. În primul rând, trebuie să fim atenți să nu primim gol și abia apoi să înscriem. Va fi un meci diferit față de jocul tur, olandezii joacă pe teren propriu, au de partea lor publicul, dar suntem pregătiți pentru orice. Tata ne-a spus tuturor din Academie că Johann Cruyff este idolul său. Am preluat aceeași mentalitate, stilul olandez se aseamănă cu al nostru" Ianis Hagi

"Nu am venit să vedem stadionul, am venit să jucăm și să ne calificăm. Va fi un meci special pentru mine pentru că vine întreaga familie să mă vadă, plus prietenii. Voi avea 30 de ani. Este greu să joci împotriva unei echipe olandeze, mai ales în deplasare, pentru că joacă un fotbal complet. Noi vom da însă totul pentru a câștiga" De Nooijer

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  02 August 2018, 08:04

Succes Hagi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează