INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB, JOI, 21:45, PRO TV, GSP.RO

CORESPONDENȚĂ DIN CROAȚIA // 5 sfaturi VITALE pentru FCSB înaintea meciului cu Hajduk + Cum arată echipa de start gândită de Dică

Un gol şi 3 assist-uri a oferit Vojnovici pentru
Un gol şi 3 assist-uri a oferit Vojnovici pentru "câini", în 24 de meciuri // FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2018 22:55

Ex-dinamovistul Alioșa Vojnovici vorbeşte despre presiunea fanilor croați și problemele din lotul lui Hajduk, înaintea duelului cu FCSB de joi. 

Vă mai aduceţi aminte de Alioşa Vojnovici? Fost căpitan al "câinilor" în 2015, mijlocaşul central ajuns acum la 32 de ani a jucat la multe formații din ţara sa natală. Acum, e la Zalaegerszeg, în Ungaria, după ce ultimul sezon l-a petrecut, pe din două, la Osijek şi la NK Istra, în ţara natală. Ştie care sunt punctele forte şi cele slabe ale adversarului echipei lui Dică şi le-a oferit câteva sfaturi utile românilor. 

1. "Când spui Hajduk, spui Torcida. E o forţă, o ameninţare, asta-i realitatea. Da, fanii sunt «altceva», pun o presiune fantastică pe adversarul pe care îl văd ca duşman, indiferent de competiţie. Au creat imaginea asta redutabilă şi o menţin. Dar dacă românii nu vor lua gol în prima repriză, cred că nu vor pierde la Split. Presiunea va fi mai mare pe gazde"

2. "Dacă vorbim de presiune, fotbaliştii tineri, cum sunt cei ai lui Hajduk, de exemplu, pot să se rupă. Formaţia din Split are entuziasm, însă nu e de ajuns. Din câte am înţeles, Said, golgeterul sezonului trecut, se va recupera. Probabil că va juca, el poate trage echipa după el"

3. "Atmosfera nu e plăcută în vestiarul celor din Split. Sunt croat, îmi doresc ca echipele noastre să se califice. Totuși, din ce cunosc, cei de la Hajduk sunt precauţi când vorbesc de şansele de a învinge Steaua".

4. "Terenul e tare prost, nici nu ştiu ce echipă va fi mai dezavantajată. Trebuie jucat dintr-o bucată, direct pe poartă, simplu. Mingea sare ciudat. În plus, e foarte cald în zona asta a Europei, iar acolo, pe Poljud, se face şi mai cald, de-abia poţi să respiri"

5. "Hajduk a promovat mulţi fotbalişti de la formația secundă în această vară, cred că sunt foarte talentaţi, dar nu ştiu dacă au răutatea necesară în astfel de bătălii".

"Nu mai ştiu exact ce joacă Steaua, dar văzând parcursul echipei, e clar că are fotbalişti foarte buni. Cred că prima repriză va fi foarte importantă pentru soarta calificării"
Alioşa Vojnovici, ex-mijlocaş Dinamo

Vezi și:  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
106683413108068
Francisc Dascal  •  09 August 2018, 14:50

HAJDUK : F.C.S.B 2 goluri diferenta in favoarea croatilor.

cneius
cneius  •  09 August 2018, 13:20

3-1 pentru Steaua !

blocatu
blocatu  •  09 August 2018, 07:10
Postat de martinpen pe 09 August 2018, 00:56

Si la fcsb, toti babaciuni si media e 24????????

pai da, dar ei au 2-3 care rup randurile! :D nedelcu-12 ani, coman-13,man-12 ani si 5 luni! :D sa nu mai vorbim daca ii aduc de la Hagi pe Ciucardau si Dragus, ultimul e inca in clasa a 3-a ! :D

Vezi toate comentariile (10)
Comentează