INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 LA PEN.

CRAIOVA - HONVED 0-0, 3-1 LA PEN. // Mirko Pigliacelli i-a făcut fericiți pe olteni: „Doar când eram copil am mai apărat 3 penalty-uri”

FOTO: Facebook Universitatea Craiova // Mirko Pigliacelli, în Craiova - Honved
FOTO: Facebook Universitatea Craiova // Mirko Pigliacelli, în Craiova - Honved

Articol de GSP - Publicat joi, 01 august 2019 23:00

Mirko Pigliacelli (26 de ani) a fost eroul Craiovei în returul cu Honved, disputat pe teren propriu, 0-0 / 3-1 la penalty-uri, în cadrul turului secund al preliminariilor Europa League.

Vezi AICI desfășurarea partidei

  • În runda următoare, oltenii o vor întâlni pe AEK Atena, pe 8 august la Craiova și, pe 15, la Atena.
  • Grecii au terenul suspendat pentru două etape, din cauza incidentelor din sezonul trecut, cu Ajax, iar oltenii vor juca și ei fără spectatori, cel mai probabil, ca urmare a incidentelor de la meciul cu Honved.

La finalul partidei, portarul oltenilor a recunoscut că era pregătit pentru loviturile de departajare, dar s-a temut ca echipa sa să nu piardă la masa verde din cauza incidentelor cu arbitrul Arndold Hunter.

„A fost o seară specială. Am lucrat foarte mult pentru a câștiga acest meci.

Când am văzut că ajungem la penalty-uri, nu a fost bine, pentru că noi am jucat mai mult în terenul advers. Totuși, când a venit momentul penalty-urilor, am fost bucuros, pentru că știu că pot apăra. Nu este doar meritul meu. Este important că toată echipa nu încasează goluri.

Nu știu dacă am mai apărat 3 penalty-uri într-un meci, poate când eram copil.

Ne-a fost teamă să nu pierdem la masa verde, când l-am văzut pe arbitru așa”, a spus Pigliacelli, la TV Look.

„A fost un meci cu foarte multe întâmplări. Ne bucurăm să obținem această calificare.  Am văzut doar arbitrul întins pe jos și de atunci nu știu decât că au fost tot felul de discuții că meciul va fi întrerupt. Ne-a afectat, dar ne bucurăm că am reușit să executăm bine loviturile de la 11 metri Alexandru Cicâldău , mijlocaș CS Universitatea

„AEK este o nucă mai tare, dar avem întâi meciurile din campionat. Trebuie să avem mare grijă la recuperare. Ne bucurăm că avem condiții foarte bune de refacere. Știam că Mirko Pigliacelli este foarte inspirat la penalty-uri și ne bucurăm că acum, când am avut nevoie de el, a reușit să ne salveze” Alexandru Cicâldău, mijlocaș CS Universitatea

VEZI ȘI:

INCIDENTE CRAIOVA - HONVED // FOTO 30 de minute NU s-a jucat pe „Ion Oblemenco”! Arbitrul a fost lovit din peluză, meciul s-a reluat cu rezerva la centru

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
176901212832165
Dan Petnaise  •  02 August 2019, 17:15

Nu îl putem naturaliza? Mai joacă cel puțin 10 ani.

lionforever
lionforever  •  02 August 2019, 00:06

Grație Mirko! Un grande portiere!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează