INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  CFR CLUJ - KUPS 3-1

Ce le-a reproșat Dan Petrescu jucătorilor de la CFR Cluj după calificarea: „M-a deranjat” » Ce adversari vrea în grupele Europa League

FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 octombrie 2020 20:58 / Actualizat joi, 01 octombrie 2020 21:34

CFR Cluj, campioana României, s-a calificat în grupele Europa League, după victoria clară cu finlandezii de la KuPS, scor 3-1, iar antrenorul Dan Petrescu a fost deranjat de faptul că echipa sa a încasat un gol pe finalul meciului.

„Știam că este un adversar foarte puternic, chiar dacă unii nu m-au crezut. Știam că echipa are jucători foarte puternici. Dacă era terenul mai bun, ar fi pasat mai mult. S-a jucat cu minge lungă, iar asta ne-a avantajat. Prima repriză a fost echilibrată, am avut ocazii și noi, și ei. Noi am marcat la primele ocazii, ei nu! Am tratat foarte bine fazele fixe. După ce am făcut 3-0 am controlat jocul. Ne-am relaxat și am luat gol, ceea ce m-a deranjat!

Acum trei ani, când am venit aici dacă mi-ar fi zis că luăm campionatul trei ani la rând și ajungem de două ori în grupele Europa League, nu aș fi crezut! E vorba de foarte multă muncă și multă pasiune. Am jucători care vor ceva de la viață și de la fotbal! Munca ne-a răsplătit pe mine și pe jucători. Mă temeam că jucătorii nu vor înțelege mesajul meu, că adversarul e foarte bun. Dar dacă am câștigat, înseamnă că au înțeles mesajul.

Aș dori echipe din Anglia și Italia! Vreau să jucăm cu echipe bune ca să vedem ce putem! Aș vrea să nu avem deplasări lungi, să facem meciuri bune și să facem istorie!”, a declarat Dan Petrescu la Look Plus.

FOTO Cele mai tari imagini din CFR Cluj - KuPs 3-1

+45 FOTO

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

CFR Cluj e în grupele Europa League! Când are loc tragerea + cum poate campioana României să fie în urna a treia

Căpitanul Camora, euforic după calificarea în grupele Europa League: „Am demonstrat că avem valoare”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
radug22
radug22  •  01 Octombrie 2020, 22:33
Postat de sala_dalles pe 01 Octombrie 2020, 22:12

Stiu de granada care I a macelarit pe suedezi ! Cfr e peste Granada ca lot si experienta

Si Granada si Malmo sunt peste CFR ca si coeficient. Nu aici era surpriza de iesit. A iesit Slovan Bratislava. Poate se califica si Rijka care conduce si inca una dintre MOL si CSKA unde sunt egaluri si e pe final Dar mici sanse de a prinde urna 3.

bulan
bulan  •  01 Octombrie 2020, 22:31

Vrea Anglia sau Italia dar se plange de echipe din Suedia si Finlanda.

sala_dalles
sala_dalles  •  01 Octombrie 2020, 22:12
Postat de radug22 pe 01 Octombrie 2020, 22:07

Momentan sunt in urna a 4, pentru a 3 a asteptam sa mai iasa 2 surprize. Una a iesit deja. Oricum urna a 3 a sau a 4 a... cam tot aia e daca nu au noroc la tragere.

Stiu de granada care I a macelarit pe suedezi ! Cfr e peste Granada ca lot si experienta

Vezi toate comentariile (8)
Comentează