INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - SLOVAN LIVEREC

Dinamovistul Dănuț Lupu și-a ales favorita înainte de FCSB - Slovan Liberec: „Iar o să fiu înjurat”

Dănuț Lupu trece peste rivalitate și mărturisește că și-ar dori ca FCSB să iasă victorioasă din meciul cu Slovan Liberec
Dănuț Lupu trece peste rivalitate și mărturisește că și-ar dori ca FCSB să iasă victorioasă din meciul cu Slovan Liberec

Articol de GSP - Publicat miercuri, 23 septembrie 2020 23:07 / Actualizat miercuri, 23 septembrie 2020 23:17

Dănuț Lupu (53 de ani), jucător important din istoria lui Dinamo, trece peste rivalitate și mărturisește că și-ar dori ca FCSB să iasă victorioasă din meciul cu Slovan Liberec de joi seara, din turul III al preliminariilor Europa League. 

  • FCSB - Slovan Liberec se joacă joi, de la ora 20:30, liveTEXT pe GSP.ro. Până în acest moment, niciun post nu a achiziționat drepturile de televizare a partidei.
  • Roș-albaștrii trec printr-o perioadă dificilă, lotul lor fiind decimat de COVID-19. Nu mai puțin de 13 fotbaliști sunt în acest moment diagnosticați cu coronavirus!
  • Decimată de COVID-19, FCSB încearcă pe ultima sută să transfere 4 jucători „la pachet” de la Astra - Detalii, AICI!

„O să fiu iar înjurat. Dar îmi doresc ca Steaua să se califice. Ca dinamovist, n-ai voie să spui asta, dar îmi doresc să se califice pentru a acumula puncte pentru coeficient. 

Poate va scoate și Dinamo capul din țărână și va juca din nou în cupele europene”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport. 

În urmă cu 10 zile, Lupu, fost mijlocaș la Dinamo, a făcut o afirmație controversată legată de Cătălin Hîldan, fostul jucător al „câinilor”, care a murit pe 5 octombrie 2000, pe teren, în timpul unui amical, la 24 de ani. Ulterior, a fost luat în colimator de PCH.

Sorin Cârțu nu iartă: „N-am compasiune pentru FCSB. O mai fi și justiția divină”

Sorin Cârțu (64 de ani), președintele celor de la CS Universitatea Craiova, a comentat situația delicată cu care se confruntă rivala FCSB, decimată de coronavirus chiar înaintea meciului cu Slovan Liberec din preliminariile Europa League.

Abia vindecat după ce la rândul său a fost infectat cu COVID-19, Sorin Cârțu mărturisește că „nu are compasiune” pentru FCSB, aducând aminte de situația din play-off-ul sezonului trecut, când FCSB a folosit mai mulți juniori în duelul cu CFR Cluj, contracandidata oltenilor la titlu. 

„N-am compasiune pentru ei. Când aveau echipă să joace, n-au vrut să joace. Patronul lor a spus că nu vor să joace, nu eu! Acum, nu au jucători și vor să joace. O mai fi și o justiție divină. Am auzit că vor să ia jucători de la Astra. Să ia, să facă ce vor, să se califice, să fie sănătoși!”, a declarat Sorin Cârțu, la emisiunea „Digi Sport Special”. 

VIDEO Florin Bratu ”Straton a greșit când a spus că FCSB este cel mai mare club din România”

Citește și alte știri de actualitate: 

FCSB - LIBEREC. Ioan Niculae confirmă negocierile cu Gigi Becali: „E o situație de forță majoră. Mi-a mulțumit”

EXCLUSIV Veste-șoc: FCSB - Slovan Liberec nu e la TV! Gigi Becali a respins toate ofertele

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
nea.caisa
nea.caisa  •  24 Septembrie 2020, 20:14

pai da, sa joace milogii din saftica la fel ca milogii din gruia pe punctele Stelei!!

vladut12
vladut12  •  24 Septembrie 2020, 17:28

Respect Lupu, un roman adevarat. Calificarea Stelei diseara echivaleaza cu primavara europeana la ce jucatori vor evolua!

robotzel
robotzel  •  24 Septembrie 2020, 17:28
Postat de jgcwgwgvgebtr pe 24 Septembrie 2020, 08:32

Are dreptate Lupu, dar cred ca toata lumea cand vede echipa de rezerve a Stelei isi aminteste de blatul cu CFR de la finalul campionatului. Nu i-a pedepsit comisia de disciplina dar ii bate Dumnezeu.

ce imi place cum priviti mereu cu dubla masura situatia. pai cand craiova a jucat cu juniorii meciul cu viitorul si le-a oferit punctele sa castige campionatul atunci a fost corect? plus ca fcsb tot cu juniorii a castigat calificarea cu dinamo din cupa.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează