INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  AS ROMA - CFR CLUJ 5-0

Dezvăluiri din interiorul lui CFR Cluj! Omul-cheie e plecat de lângă echipă: „De câteva săptămâni nu mai e prezent și nu mai vine la meciuri”

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 noiembrie 2020 10:55 / Actualizat vineri, 06 noiembrie 2020 15:23

După ce CFR Cluj a fost învinsă fără drept de apel AS Roma, 0-5, în etapa a treia din grupele Europa League, Edi Iordănescu a vorbit despre probleme interne din cadrul clubului.

Edi Iordănescu (42 de ani), fost antrenor la CFR Cluj, a spus că Marian Copilu, președintele celor de la CFR Cluj la ultimele trei titluri de campioană și un factor cheie în succesul clujenilor, ar fi plecat în ultima perioadă de lângă echipă.

„Eu vă mai zic ceva, chiar dacă se supără pe mine. Am această informație. E important ca omul-cheie, Marian Copilu, să se întoarcă la echipă! De câteva săptămâni nu mai e prezent în preajma echipei și nu mai vine la meciuri, din cauza unor probleme personale. Eu ştiu cât de mult conta el.

După întoarcerea lui şi liniştirea lui Petrescu, lucrurile se pot aşeza. Eu ştiu că sunt ceva lucruri personale la Marian Copilu, e o problemă care nu mă privește. Ştiu ce fel de om este, ce profesionist este. Ştiu cât de important era pentru echipă, pentru jucători. 

Când a lipsit Dan Petrescu de la meciul decisiv de la Craiova, Marian Copilu era foarte implicat, foarte agitat. Oferă suport emoţional echipei şi orice antrenor are nevoie de asemenea oameni. Eu ştiu ce rol a avut Marian în aceşti ani”, a spus Iordănescu la Look Sport.

Dezvăluiri din interiorul lui CFR Cluj! Omul-cheie e plecat de lângă echipă: „De câteva săptămâni nu mai e prezent și nu mai vine la meciuri”
foto: Marian Copilu a fost decisiv în succesul CFR-ului

Marian Copilu decidea tot

Narcis Răducan a dezvăluit rolul pe care-l are Marian Copilu la CFR, după ce clujenii câștigaseră titlul din 2018, în primul sezon cu noua conducere: 

Cel care a stabilit întreaga strategie de la CFR e un tip necunoscut în fotbal, Marian Copilu. Nu a condus Iuliu Mureșan, nici Bogdan Mara. Copilu e un prieten de-ai lui Mihai Stoica din perioada în care eu cu MM eram la Urziceni. Nu știu dacă mai sunt prieteni și acum, când se află în tabere diferite. El ia toate deciziile importante din club, de la achiziții la politica de comunicare. Până și imprimarea tricolorului pe echipament tot el a hotărât-o! E prieten și cu Petrescu, asta e explicația pentru care la Cluj au ajuns Dan, Arlauskis, Mara, Bilașco.
- Narcis Răducan

Citește mai multe știri despre AS Roma - CFR Cluj: 

Dezastru la CFR Cluj în meciul cu Roma: doar un jucător a luat peste 5! Ce notă a primit Dan Petrescu

Dan Petrescu, resemnat după rușinea cu Roma: „Șansele de calificare sunt mici”

Seară neagră pentru Dan Petrescu: cea mai drastică înfrângere din carieră + cel mai dureros eșec din istoria campioanei României

Jucătorii lui CFR Cluj, criticați pentru cum s-au prezentat în meciul cu AS Roma: „Parcă am plecat la meciul ăsta ca mielul la tăiat”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
clujcampion
clujcampion  •  06 Noiembrie 2020, 17:04

Fiimd fecesebist esti prin definitie prost. deci pererea ta nu conteaza

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  06 Noiembrie 2020, 17:03
Postat de clujcampion pe 06 Noiembrie 2020, 16:06

Deci dupa ce anul trecut cfr are un parcurs impresionant in EL., dupa ce castiga la Sofia si face egal cu YBB, se intampla ca ieri echipa a doua a Romei sa bata echipa a 3-a a CFR (doar idiotii nu recunosac ca nu poti juca cu o echipa italiana fara nici un fundas central de meserie) Imediat apar idioti ca tine care trantesc sablonul cu ajutorul dat de arbitri. Desi, incepand din play-off, CFR a fost probabil pe cinstite cea mai dezavanatajata echipa. Chiar la ultimul meci i s-au refuzat 2 penalty-uri clare (la Debeljuh si Paun si anulat un gol perfect valabil. Evident, in statistica voastra iese pe 0, ca doar nu sa-u dat nu stiu ce galbene mai mult sau mai putin inventate. Ia jucati voi un an in primavara europeana si apoi mai vorbim. Doar ca din pacate exista alashkerti, slovani si lokomotivi care nu va lasa.

Auzi la asta , echipa a 3-a de la CFR, cat de PENIBIL :)) Lasa scuzele astea de piti si poanca, ca ati jucat cu echipa buna minus doi fc. Cand FCSB a jucat cu juniorii+ cateva rezerve + ceva jucatori imprumutati din campionat pentru un singur meci, ati ras de ei ca au fost eliminati. Nu aveti nici o scuza, sunteti rusinea absoluta ce a reusit sa primeasca cel mai rapid gol din istoria EL in secunda 57 si ati pierdut cu rezervele-rezervelor de la Roma cu 5-0

ang3ldev1l2
ang3ldev1l2  •  06 Noiembrie 2020, 16:57

Fara Copilu, au inceput arbitrii sa nu mai asculte de CFR, ce nenorocire.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează