INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DINAMO - ATHLETIC BILBAO 1-1

Dinamo - Athletic Bilbao // Contra dezvăluie ce discuție a purtat cu Rivaldo după meciul de pe Arena Națională: "Eu nu-mi reproșez nimic"

Articol de GSP - Publicat sambata, 29 iulie 2017 17:13

Cosmin Contra a discutat la finalul meciului dintre Dinamo și Athletic Bilbao (1-1) cu Rivaldo, prezent în tribunele Arenei Naționale pentru a-și urmări fiul. Rivaldinho a marcat un gol senzațional pentru "câini", deși a intrat pe teren abia în partea secundă. 

"M-am întâlnit cu Rivaldo după meci, am depănat amintiri din perioada când am fost colegi la Milan. Am vorbit despre echipă, despre golul fiului său, era fericit că a putut să-l vadă pe viu. L-am întrebat dacă poate să vină la Bilbao, a spus că nu ştie, că are treabă în Brazilia.

Nu a fost supărat că Rivaldinho nu a jucat din primul minut. Cred că respectul este foarte mare şi, jucând la nivelul la care a făcut-o el, ştie că aceste decizii se iau în funcţie de antrenor. Eu nu-mi reproşez nimic", a povestit tehnicianul dinamovist la TV Dolce Sport.

  • Meciul retur de la Bilbao va avea loc pe 3 august, de la ora 21:45, și va putea fi urmărit în direct pe TVR 1 şi liveTEXT pe GSP.RO.

 Citește și:

EXCLUSIV Luțu, Dinu, Prunea și alți mari foști fotbaliști compară golurile românilor din cupele europene: "E o execuţie megaspectaculoasă!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
doze
doze  •  30 Iulie 2017, 09:49

contra coleg cu Rivaldo? haha. Rivaldo a venit la milan in vara lui 2002, pe 27 iulie. milan l-a dat afara pe contra dupa meciul cu juventus din 1 august. contra a fost coleg cu rivaldo pe hartie decat cateva zile, ce aminitiri are el de depanat, ce s-a intamplat in cele 4 zile intre contra si rivaldo, nou venit la echipa? n-au jucat nici un meci impreuna, posibil ca rivaldo sa nu fi efectuat nici un antrenament in cele 4 zile, pentru ca pe 14 septembrie (6 saptamani mai tarziu) cand a fost primul meci al lui milan contra modenei, antrenorul ancelotti spunea ca rivaldo nu e pregatit fizic si mai are nevoie de timp.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează