INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Edi Iordănescu, nervos la revenirea în țară: „Poate era mai ieftin dacă brigada era chiar din Elveția! Cred că arbitrii s-au deplasat cu bicicleta”

Edi Iordănescu // FOTO: imago +4   FOTO
Edi Iordănescu // FOTO: imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 19:03 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 20:04

CFR Cluj a revenit azi în țară din Elveția, acolo unde a fost eliminată dramatic din Europa League, după ce a pierdut cu Young Boys, 1-2, în ultimul meci din grupele competiției. 

La revenirea în Cluj, Edi Iordănescu a vorbit despre meciul pierdut în ultimele minute, după un penalty contestat de clujeni, și a criticat din nou brigada franceză de arbitri.

„Frustrarea este mare, pentru că echipa a făcut un joc bun și merita calificarea. Fotbalul este nedrept și mă supără foarte tare, mai ales pentru băieți. Munca a fost a lor. Pentru mine nu era un lucru extraordinar la CV, pentru că era vorba doar de un meci.

Au fost multe lucruri ciudate! Am avut din nou o brigadă din Franța, la fel ca la meciul cu ȚSKA Sofia. Cred că s-au deplasat cu bicicleta, că le-a fost mai ușor decât cu mașina sau cu avionul. Poate era mai ieftin dacă brigada era chiar din Elveția! Sunt puțin ironic, dar vorbesc la supărare. Prea puțin conta ce scuze putea aduce arbitrul la final.

Trebuie să dam un restart rapid. Acum mă supără că, după un astfel de rezultat și după cum s-au desfășurat evenimentele, e foarte greu să ne revenim din punct de vedere mental și fizic. Trebuie să găsim mijloacele pentru a revitaliza echipa și să producem o victorie cu FCSB”, a a declarat Edi Iordănescu, la ProTV.

VIDEO Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj: „Am fost șocat când am văzut că se dă penalty ”

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj 2-1: 

EXCLUSIV Arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj, pedeapsă pentru România după „cazul Colțescu”? „Încercare de a ne da o palmă”

Jucătorii lui CFR, după eliminarea lui Bălgrădean: „Crezi că românii sunt țigani, nu?”

Cine a furat-o pe CFR Cluj? Dan Udrea trage un semnal de alarmă după izbucnirile clujenilor: „Au pozat în victimele perfecte, o exagerare fără niciun suport”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
caoradea
caoradea  •  12 Decembrie 2020, 10:07
Postat de andrei.f pe 12 Decembrie 2020, 08:35

Al treilea arbitru străin consecutiv care nu e placu cfr. Bă, am mai postat, afară nu aveți dânci în spate. Ce-s obrăzniciile ăstea ale lu djokovici ? Arbitrii străini v-au luat la ochi pt obrăznicii si simulări, vă pleznesc la *** ocazie !

Bine ca oierul si craiolguta au arbitrii in Romania. Ca in Europa nu stiu ei ce inseamna un arbitru, de cativa ani, doar prin fazele preliminarii. Dar acolo vin echipele mari, Slovan, Topola, Honved si le dau lectii baietasilor fitosi....

andrei.f
andrei.f  •  12 Decembrie 2020, 08:35

Al treilea arbitru străin consecutiv care nu e placu cfr. Bă, am mai postat, afară nu aveți dânci în spate. Ce-s obrăzniciile ăstea ale lu djokovici ? Arbitrii străini v-au luat la ochi pt obrăznicii si simulări, vă pleznesc la *** ocazie !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiaduuluui
talpaiaduuluui  •  12 Decembrie 2020, 03:26

"Poate era mai ieftin dacă brigada era chiar din Elveția!" Haha, poate era mai bine daca antrenorul CFR-ului era chiar Dan Petrescu...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează