INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1. Jucătorii lui CFR, după eliminarea lui Bălgrădean: „Crezi că românii sunt țigani, nu?”

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 17:03 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 17:28

CFR Cluj a fost eliminată dramatic din Europa League, după ce a pierdut cu Young Boys, 1-2, în ultimul meci din grupele competiției. Campioana României a acuzat grav arbitrajul și pe care că jucătorii clujeni i-ar fi adresat cuvinte dure arbitrului francez Benoit Bastien.

În minutul 90, la 1-0 pentru CFR Cluj, scor la care ardelenii erau calificați în primăvara europeană, arbitrul francez a dictat un penalty pentru elvețieni, după o intervenție a lui Bălgrădean și l-a eliminat pe portarul român.

Jucătorii lui CFR Cluj au protestat vehement la adresa arbitrului, iar presa din Franța anunță că aceștia i-ar fi adresat cuvinte dure centralului francez. Ziariștii de la RMC dezvăluie cum ar fi protestat clujenii imediat după decizia arbitrului și ce i-ar fi spus acestuia. Printre proteste, un jucător de la CFR l-ar fi întrebat pe Bastien „Crezi că românii sunt țigani, nu?”.

„Ce reacție a avut (n.r. Bălgrădean)? A venit doar să te întrebe dacă e de galben, dar tu dai roșu pentru reacție. Cum poți să dai roșu pentru asta? A lovit mingea, prietene! Când l-a atins pe adversar? Faci asta pentru că tu crezi că românii sunt țigani, nu?”, ar fi spus clujenii.

La final, jucătorii ar fi protestat din nou: „Este păcat! Păcat! Nu ne respectați! Puteți să luați semnul pe care scrie «Respect» pentru că nu aveți! Este foarte ușor pentru voi să distrugeți o echipă”.

VIDEO Ștefan Gadola, acționar minoritar la CFR Cluj: „Am fost șocat când am văzut că se dă penalty ”

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj 2-1: 

EXCLUSIV Arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj, pedeapsă pentru România după „cazul Colțescu”? „Încercare de a ne da o palmă”

Cine a furat-o pe CFR Cluj? Dan Udrea trage un semnal de alarmă după izbucnirile clujenilor: „Au pozat în victimele perfecte, o exagerare fără niciun suport”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (29)
174312297500473
Romeo Iepure  •  12 Decembrie 2020, 13:37

***?? ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  12 Decembrie 2020, 06:42

"In minutul 90,când era 1-0 pentru chefere",cu GOL DIN OFF-SYDE!!!!!!!!!Restul e *** pentru proști, despre ce vorbim???? Dan Petrescu și-a dat seama că old-boys-ii lui sunt gata ca spray-ul consumat și a șters-o!!!!Și mai vine ACUM și meciul cu Steaua.Care depinde doar de Steaua.Sper să joace copii ăia și să le dea cu rerenu-n cap...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

doughouse
doughouse  •  11 Decembrie 2020, 20:06
Postat de ekneb pe 11 Decembrie 2020, 19:32

Eu cand eram un pusti, am plans la meciul cu milan ... cand macarone a dat gol pe final de meci m am vaitat de atunci si *** azi.... - probabil nici nu stii despre ce vorbesc... repede repede da un search pe google - deci eu sunt stelist, fcsb ist, iar tu ti ai aratat limitele, asta este realitatea

valiomida ala este doar un biet spalator de closete din spania care uraste romanie si Steaua din liga 1. cu atata a ramas.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează