INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  YOUNG BOYS - CFR CLUJ 2-1

EXCLUSIV Arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj, pedeapsă pentru România după „cazul Colțescu”? „Încercare de a ne da o palmă”

Benoit Bastien, „centralul” din Young Boys - CFR Cluj 2-1 // foto: Imago
Benoit Bastien, „centralul” din Young Boys - CFR Cluj 2-1 // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 11 decembrie 2020 13:41 / Actualizat vineri, 11 decembrie 2020 15:55

CFR Cluj a ratat calificarea în primăvara europeană după ce a fost învinsă de Young Boys în Elveția, scor 2-1. Meciul a fost unul controversat, deciziile din final ale arbitrului Benoit Bastien fiind decisive.

„Centralul” francez a acordat în mod eronat un penalty pentru Young Boys, care s-a dovedit a fi decisiv în soarta calificării. Invitat la GSP Live, fostul internațional Răzvan Raț spune că arbitrajul părtinitor din meciul de la Berna are legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Paris cu două zile în urmă, atunci când arbitrul român Sebastian Colțescu a fost acuzat de rasism la meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir. 

Răzvan Raț, despre Young Boys - CFR Cluj: „A fost total nedrept”

„Ceea ce s-a întâmplat aseară eu cred că este total nedrept. Penalty-ul nu că este ușor acordat, eu cred că nu există. Cred că are o anumită legătură cu ceea ce s-a întâmplat la Paris, poate e o încercare de a ne da o palmă în urma a ceea ce s-a întâmplat în meciul dintre PSG și Istanbul Basaksehir

E la fel ca atunci când anumite persoane din străinătate fac lucruri rele și nouă, românilor, ni se pune o anumită ștampilă. Suntem băgați cu toții, ca țară, în aceeași oală. Noi am fost mereu catalogați într-un anumit fel din cauza anumitor lucruri întâmplate în străinătate, făcute de persoane de naționalitate română”, a declarat Raț, la GSP Live.

Citește mai multe știri despre Young Boys - CFR Cluj: 

Jurnaliștii elvețieni, indignați de arbitrajul din Young Boys - CFR Cluj: „De neînțeles! Mai mult decât controversat”

Șeful campioanei a izbucnit în direct: „Dacă erau sportivi, elvețienii ieșeau de pe teren ca la PSG - Bașakșehir! De neconceput!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
415925675533032
Valeriu Dragomirescu  •  11 Decembrie 2020, 22:43

”Un jucător imens pentru naționala României”(poftim exprimare în titlul articolului:”jucător imens”! ha,ha,ha). O fi fost Raț un ”jucător imens” dar in ale arbitrajului(cunoaște Raț ultimele recomandări ale UEFA ?) poate cel mult să spună o părere,nicidecum să judece arbitrajul.

197862267916041
Preoteasa Constantin  •  11 Decembrie 2020, 20:10

Daca suntem corecti si golul clujenilor a fost marcat ilegal ! Au marcat din ofsaid ! Astia suntem cand este o ilegalitate si profitam noi de ea nu comentam ! Dar cand *** adversaru luam foc !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

danny_l
danny_l  •  11 Decembrie 2020, 18:19

E viciere de rezultat,au fost furati clujenii,meciul ar trebui sa se rejoace de la scorul de 1-0,chiar inainte de penalty,nu este fair play ptr ca CFR a pierdut multi bani datorita erorii acestui arbitru,trebui luata se urechi UEFA,nu se poate asa ceva,trebuie sa dea explicatii.Dar cine sa faca asta?Burleanu abia si-a prins si el un post caldut la FIFA,nu-si permite sa-i deranjeze.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează