INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  POLI TIMIŞOARA - MYPA, AZI, 20:30, TVR 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Ex-dinamovistul va bifa astăzi primele minute la Poli în confruntarea cu MyPa » Ziua Zicu

Articol de GSP - Publicat joi, 05 august 2010 00:00

Mult aşteptatul debut al lui Ianis Zicu la Poli se va produce astăzi.

După două săptămîni de antrenamente intensive la Timişoara, Vladimir Petrovici s-a decis să-l bage la joc pe mijlocaşul de 26 de ani în revanşa cu MyPa, din turul 3 preliminar al Europa League. "Lui Zicu îi voi da şansa să joace. Nu va intra din primul minut, pentru că nu dorim să riscăm, dar va intra sigur pe parcurs. Vreau să mă edific la ce capacitate se află", a spus Petrovici.

Antrenament pentru CFR
Meciul cu MyPa din această seară e văzut de tehnicianul bănăţenilor şi ca un test edificator înaintea derby-ului din campionat cu CFR Cluj, de duminică seara. "Chiar dacă am cîştigat în Finlanda, nu trebuie să ne relaxăm. Dacă luăm lucrurile în glumă, ne poate costa. Nu va fi deloc o partidă uşoară. În funcţie de scorul care va fi consemnat la un moment dat, întîlnirea se poate transforma şi într-un foarte bun antrenament înainte de duelul cu CFR", a menţionat Petrovici.

1,72 e cota oferită de Sportingbet pentru ca în partida de diseară să se marcheze cel puţin 3 goluri

5,50
e cota oferită de Sportingbet pentru un 2-0 diseară, cel mai probabil scor în viziunea casei de pariuri respective

"Obiectivul nostru cu MyPa e să ne facem un meci uşor şi să marcăm multe goluri, pentru că vine jocul cu CFR şi trebuie să fim pregătiţi din toate puntele de vedere"
Alexandru Curtean, mijlocaş Poli

500.000 de euro a costat transferul lui Zicu de la Dinamo

Nu plînge după Bonfim
Petrovici nu regretă plecarea brazilianului Eder Bonfim la Steaua, mai ales că această mutare a mai acoperit din găurile financiare ale clubului timişorean. "Nu au plecat jucători-cheie şi pot alcătui în continuare o echipă bună. Din fericire, în banda dreaptă am soluţii. Patronul s-a consultat cu mine înainte să vîndă jucători", a afirmat tehnicianul sîrb.

- Finlandezii de la MyPa conduc în topul şuturilor la poartă din Europa League, reuşind o medie de 9,8 şuturi pe meci! În total, în cele 5 partide disputate pînă acum în tururile preliminare, nordicii au marcat 16 goluri!
- Bănăţenii au oferit cîte un bilet gratis la meciul din această seară fiecărui abonat din sezonul trecut, dar şi celor care au cumpărat un pachet întreg de Europa League anul trecut.
- Daniel Stanciu a contestat delegarea lui Deaconu la derby-ul cu CFR: "Nu avem nimic cu Deaconu, dar aşa ziceam şi de Haţegan. Acum facem antrenamente speciale de genul <Feriţi-vă de Omul Negru>!".

Playtech: BOMBĂ! Frații Dedeman au spart banca. Au dat 58 de milioane de euro pe o nouă afacere neașteptată


Comentarii (17)
claustrofobus
claustrofobus  •  05 August 2010, 13:22
Postat de red-dog69 pe 05 August 2010, 13:11

Multa bafta ZICU!Bafta tuturor echipelor romanesti in cupele europene! HAI DINAMOOOOOOO!!!!!!

n general tin cu toate echipele romanesti cand joaca cu straini chiar si cu fosilele sovietice steaua si dinamo dar parca a tine cu dinamo cand joaca cu haiduc e cam prea mult. e ca si cum ai tine cu sheriful din nottingham si nu cu robyn hood, sau, ai tine cu potera nu cu iancu jianu, sau, ai tine cu boierii nu cu haiducu lu 7 cai (florin piersic). cred ca voi tine totusi cu haiducii desi is cam cr-etini croatii astia. chiar mult.

claustrofobus
claustrofobus  •  05 August 2010, 13:18

iata ca iancu este totusi un conducator rezonabil, daca cere acordul antrenorului pt. a vinde jucatori. din ce se aude petrovici nu a fost de acord cu plecarea lui cisovsky si atunci iancu a cerut un pret prohibitiv pt. el.

red-dog69
red-dog69  •  05 August 2010, 13:11

Multa bafta ZICU!Bafta tuturor echipelor romanesti in cupele europene! HAI DINAMOOOOOOO!!!!!!

Vezi toate comentariile (17)
Comentează