INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - HAPOEL BEER SHEVA

FCSB - BEER SHEVA // Elhamed i-a enervat pe stelişti înaintea meciului de diseară » Ce fotografie a postat fostul dinamovist pe Instagram

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 17:27

Hatem Elhamed, fundaşul celor de la Hapoel Beer Sheva, nu a uitat de perioada petrecută în România la Dinamo şi a ţinut să-i salute pe suporterii roş-albi înaintea duelului cu FCSB din această seară. 

Acesta a postat un selfie cu Peluza Nord de pe Arena Naţională, locul pe care suporterii dinamovişti îl ocupă în mod tradiţional, alături de mesajul: "PCH - Amintiri frumoase"

Elhamed a evoluat pentru Dinamo în returul sezonului 2014-2015, perioadă în care a reuşit 3 goluri în 13 meciuri. De altfel, una dintre reuşite a venit chiar într-un meci cu FCSB, câştigat însă de roş-albaştri cu 3-1. 


*Elhamed, celebrând reuşita de pe 3 mai 2015, din meciul Dinamo - FCSB 1-3 // FOTO: Ştefan Constantin

În ciuda perioadei relativ scurte petrecută în "Ştefan cel Mare", israelianul a fost extrem de apreciat de fanii dinamovişti, care îi postează cu fiecare ocazie mesaje pe reţelele de socializare. 

De altfel, aceştia au remarcat fotografia postată de jucător pe Instagram şi i-au transmis câteva mesaje prin intermdiul câtorva pagini dinamoviste de facebook: "Mai câine decât mulţi jucători de la Dinamo", "Aş vrea să vadă şi «Stelu» (n.r. Filip) această poză, să-şi aducă aminte ce înseamnă Dinamo" sau "Dor de astfel de jucători" au fost doar câteva dintre mesajele postate de fanii dinamovişti pe facebook. 

La fel ca în meciul tur, unde a fost integralist, Elhamed e anunţat titular pentru duelul din această seară de pe Arena Naţională.

Echipa de start a FCSB-ului: Niță - Enache, Bălașa, Larie, Morais - Pintilii, Filip - D. Man, Budescu, Coman - Alibec
Rezerve: Vlad, Momcilovici, Ov. Popescu, Gnohere, Fl. Tănase, Teixeira, Nedelecu
Antrenor: Nicolae Dică

Echipă probabilă a celor de la Beer ShevaGoresh - Elo, Taha, Elhamed, Korhut - Radi, Ogu, Einbinder - Melikson, Sahar, Tony
Rezerve: Haimov, Ghadir, Broun, Ohana, Zrihan, Cuenca, Pekhart
Antrenor: Barak Bakhar

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (23)
liviuemil
liviuemil  •  02 Noiembrie 2017, 19:54

Petardele astea vor cistiga meciul. Mai bine vezi ce petarde are echipa ta!!!

ataraxia
ataraxia  •  02 Noiembrie 2017, 19:41

ce petrarde la fcsb....filip, larie si altii....mi-e scarba....

bigd
bigd  •  02 Noiembrie 2017, 19:29
Postat de randoom.__ pe 02 Noiembrie 2017, 18:41

***. dupa ce ieri l-am umilit pe tiberiu iq 33 tot in situatia asta,a si disparut de pe gsp. bah, paginile de internet nu intra sub incidenta cna,asa,ai putea inchide pornhubul. wtf? astia pot sa scrie ce vor. de ce nu o fac,fix asta ma intreb si eu. chiar am citit un articol undeva cum ca mass media din Romania este *** cam asta este raspunsul. unii sunt chiar santajati. da,gsp si absolut toti de pe internet ar putea sa scrie Steaua de dimineata pana seara fara probleme.

Lasa-i sa se faca de ras, pun pariu ca au si depus plangeri la CNA :))))))

Vezi toate comentariile (23)
Comentează