INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - LIBEREC 0-2

FCSB - Liberec 0-2 » Start ratat pentru roș-albaștri. Accidentare și «roșu» în 10 minute

Articol de - Publicat joi, 24 septembrie 2020 20:40 / Actualizat vineri, 25 septembrie 2020 00:38

Ghinion pentru FCSB la meciul cu Slovan Liberec. Goran Karanovic (32 de ani, atacant), transferat astăzi de la Hermannstadt, s-a accidentat în startul partidei și a fost schimbat în minutul 10. Roș-albaștrii au rămas în inferioritate numerică după alte 10 minute.

  • Karanovic este un atacant sârb, ajuns în această toamnă la Hermannstadt, de la Sepsi. Are 54 de minute în tricoul sibienilor, în două partide, și nu a reușit niciun gol. Cota lui de piață este de 350.000 de euro, potrivit Transfermarkt. 

Vezi AICI toate detaliile despre meciul FCSB - Slovan Liberec

În locul său, Mihai Pintilii l-a trimis în teren pe juniorul Octavian Popescu (17 ani), care a debutat pentru FCSB în meciul de etapa trecută cu FC Argeș (3-0).

FCSB - Liberec 0-2 » Start ratat pentru roș-albaștri. Accidentare și «roșu» în 10 minute
Captură: Prima TV

FCSB - Liberec » Cană, eliminat

10 minute mai târziu, Ștefan Cană (20 de ani, fundaș central), revenit recent de la Farul, echipa unde a fost împrumutat în vară, a văzut direct cartonașul roșu, după un fault din postura de ultim apărător asupra lui Mosquera.

„Eliminarea lui Cană este corectă. Dacă nu faulta, era o situație evidentă de gol pentru Slovan”

Ion Crăciunescu, pentru GSP.ro

„Incontenstabil cartonaș roșu, fără dubii din punctul meu de vedere. Nu văd ce altă decizie ar fi putut lua arbitrul, e clar că trebuia să acorde cartonașul roșu. Un fault pe care nu trebuia să îl facă niciodată Cană. 

Oricum, el a greșit poziționarea, din prima clipă plasamentul lui a fost greșit. Cană e un jucător care nu s-a impus ca titular nici măcar la o echipă mediocră din Liga 2, Farul.

Orice alt fundaș român cu o oarecare experiență, chiar și la nivelul Ligii 2, ar fi fost o opțiune mai bună pentru FCSB”

Bogdan Apostu, impresar, la GSP Live

FCSB - Liberec 0-2 » Start ratat pentru roș-albaștri. Accidentare și «roșu» în 10 minute
Captură: Prima TV

În final, Slovan Liberec s-a impus, scor 2-0, și a obținut calificarea în play-off-ul Europa League.

Citește mai multe știri din Europa League:

„Blondul de la Bârlad”, căpitanul de 18 ani al lui FCSB » A fost juniorul lui Dinamo și are un vis: „Vreau să fiu mai mare decât Pintilii!”

Știm adversara lui CFR Cluj din play-off-ul Europa League! Pe cine pot întâlni „feroviarii” joia viitoare

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
orlick
orlick  •  24 Septembrie 2020, 22:47

Întâi a faultat cehul, după aceea a faultat Cana. Crăciunescu, fanta de lumina, e subiectiv ca deobicei

7biancorossi7
7biancorossi7  •  24 Septembrie 2020, 21:36

start horror ptr o *** hidoasa cu un stapan sub orice critica, nimic iesit din comun

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10216741700672837
Kevin Mann  •  24 Septembrie 2020, 21:31

Arbitrul ăla e confuz. Nu zic că nu trebuia să fie eliminat Cană, dar e clar că arbitrul s-a trezit dimineață cu fața la pernă și nu știe unde se află acum. —— În altă ordine de idei, Cană e un fotbalist foarte bun, păcat că a fost eliminat, iar pe betting sites în America, FCSB este numită FC Steaua Bucharest. Până și ei știu că FCSB este STEAUA. :))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează