INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 ÎN TUR)

FCSB - RAPID VIENA 2-1 (1-3 în tur) // Presa din Austria, după decisivul de pe Arena Națională: "Made in România: e singurul care nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat vineri, 31 august 2018 10:10

FCSB a învins-o joi seara pe Rapid Viena, 2-1, dar golul primit le-a fost fatal roș-albaștrilor, care au părăsit play-off-ul Europa League după ce în tur au pierdut cu 1-3 în Austria. 

Vienezii au fost uimiți că ”un stadion atât de frumos are o suprafață de joc atât de proastă. Și totul din cauza proastei îngrijiri, în urma unui conflict cu Primăria”.

Dică n-a fost singurul care a acuzat starea deplorabilă a suprafeței de joc de pe National Arena. Jurnaliștii austrieci de la Kurier au scris că a fost "singura care nu s-a potrivit în tabloul unui meci de milioane de euro. Responsabilii lui FCSB ne-au spus că n-a fost îngrijită cum trebuie, din cauza unui conflict cu Primăria".

Mario Sonnleitner, cel care a expediat balonul deviat apoi în plasă de Bălașa, pentru 1-2, a fost și mai dur: "Un stadion atât de frumos și apoi un gazon ca un câmp de cartofi românesc. Din cauza asta a fost extrem de greu de jucat".

Iar directorul sportiv Fredi Bickel crede că "starea proastă a terenului a afectat calitatea spectacolului. Meciul n-a meritat în niciun caz un premiu de frumusețe".

"Portarul Vlad a făcut multe greșeli. Inclusiv la gol, cu acea paradă vicioasă la lovitura liberă bătută de Schwab"
Kurier, cotidian austriac

"Primul gol al românilor a fost din ofsaid. Iar portarul Vlad i-a dat o mână de ajutor lui Rapid, ținând în joc un balon pe care trebuia să-l lase să iasă"
Heute, cotidian austriac

Vezi și: Notele rușinii: Andrei Vlad și alți 4 steliști au îngropat visul european al FCSB-ului » Ce notă a primit Andrei Ivan + campioana României, note pe măsură pentru o umilință istorică

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (20)
t0ni
t0ni  •  01 Septembrie 2018, 08:11
Postat de liviuemil pe 01 Septembrie 2018, 00:07

Si la voi cum dracu arata un cimp de cartofi??? Ca dor nu o fi pista de aeroport !!!!

Atat ai retinut din ce scriu ziaristii straini de ceva ani de la inaugurarea stadionului? Uite de asta tara asta e varza la toate capitolele! Existati voi astia "patriotii" vexati ai saraciei, lenei si asociatia Doreilor nationali! O tara atat de frumoasa ticsita cu atatia teribilisti, n-are nici o sansa sa devina puternica, cinstita si morala!

liviuemil
liviuemil  •  01 Septembrie 2018, 00:07

Si la voi cum dracu arata un cimp de cartofi??? Ca dor nu o fi pista de aeroport !!!!

347655969058390
Ion Popescu  •  31 August 2018, 21:46

Cum isi bat austricii joc de noi : "MADE IN ROMANIA". Adica asa este Romania ! Gazonul : "Camp de cartofi romanesc". In fiecare zi ziarele austriece vuiesc. Ba romanii fura. Ba romanii cersesc. Ba se bat. Ba se omoara intre ei. Acum le dam apa la moara cu gazonul. In mileniul 3, este asa o problema fenomenal de grea sa avem pe "arena nationala" gazon ? Dupa atatea cheltuieli ?!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează