INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  VIITORUL - GENT

Gică Popescu acuză discriminarea UEFA: „Măcar echipa campioană și locurile 2-3 să aibă acces mult mai ușor către grupele Ligii”

Articol de GSP - Publicat luni, 22 iulie 2019 18:16

Gică Popescu, președintele Viitorului, a comentat strategia UEFA, criticată și de Gică Hagi în trecutul recent.

„Noi trebuie să jucăm trei tururi preliminare, iar locul 4 din Spania intră direct în grupe. Este discriminare din partea UEFA, dar nu avem ce să facem. Nu e normal să se facă această discriminare între echipele din Est și cele din Vest. 

România face parte din UE, are drepturi depline și nu înțeleg discriminarea. Nu spun să fim la nivelul celor de afară, dar măcar echipa campioană și locurile 2-3 să primească un program prin care să aibă acces mult mai ușor către grupe”, a spus Gică Popescu la TV Digi Sport.

  • Viitorul joacă în turul II  al Europa League cu Gent (Belgia).  Dacă trece, joacă mai departe cu AEK Larnaca (Cipru) sau Levski Sofia (Bulgaria). Prima manșă cu Gent va fi joi, de la ora 21:30. Returul e la Ovidiu, pe 1 august. 

„Până nu creștem bugetele, o să avem doar speranța. Vrem și noi în grupele europene și, cu tot respectul, pe ușa UEFA scrie fair-play. Nu vă înțeleg de ce nu susțineți cauza României! ”
Gică Hagi

FCSB și Viitorul au avut noroc la tragerea la sorți pentru turul III preliminar! CS Universitatea Craiova are cel mai dificil adversar

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (8)
aurelianionut
aurelianionut  •  22 Iulie 2019, 23:38

:))))))))))Caterinca maxima cu clovnul asta de Popescu-puscarie

1580611992235651
Tudor-Constantin Neagu  •  22 Iulie 2019, 20:44

Corect... ca si FCSB si CFR ofera acelasi spectacol pe care il ofera Barcelona si Liverpool. Plus ca echipele noastre au fost in UCL si ce-au facut cu banii? Nimic. Nu au dat nimic inapoi fotbalului.

persanu
persanu  •  22 Iulie 2019, 20:40

Puscariasule, eu zic că mai bine sa se facă un clasament pe valoare a echipelor campioane iar când cade Viitoru cu Gent, de exemplu, viitorul sa aibe din start 3-0, iar dubla manșa sa înceapă cu 3-0 pt viitorul. Iar in playoff CFR sa aibe 7,8 goluri avans dinainte de dubla manșă :))))) Ba nu e rău ca aveți idei, dar asa ceva, atatia bani mocca sa va vină?? Pe baza a ce??? Investește ba, fă-ți echipa puternica, risca,tine jucătorii si profitul pe termen lung poate fi mai mare dacă ai echipa. Uite Ajax, o echipa ce a costat 60 milioane de euro ce a făcut in championship league, a rupt borii. Da bani la scauteri sa se plimbe in lume sa caute jucători. Voi vreți sa luați jucători pe 1000 de euro sai vindeți pe milioane sa va lase si in liga campionilor :))))))))))))). Pai aia au făcut miliarde de euro din champions league si veniți voi sa le dați lecții /+:))))))). Giovanni Becali mai lipsește de lângă tine Popescule fost infractor

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close