INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  PROBLEME CU GAZONUL PE NAŢIONAL ARENA

Gigi Becali: "Gazonul de pe National Arena e bun de pus în parcuri"

Aşa arăta gazonul de pe National Arena la jocul cu Franţa
Aşa arăta gazonul de pe National Arena la jocul cu Franţa

Articol de GSP - Publicat joi, 08 septembrie 2011 00:00 / Actualizat joi, 08 septembrie 2011 21:02

Gigi Becali a vorbit despre implicarea Federaţiei Române de Fotbal în schimbarea gazonului de pe "National Arena".

"Contează banii pentru Federaţie? După ce le-am dat eu pontul, au zis în ceasul al 12-lea să se implice. E de admirat lucrul ăsta. Oricum, e obligaţia lor. Nici nu au unde să cheltuie banii pe care i-au luat. Mulţumesc din suflet şi din inimă Federaţiei că schimbă gazonul.

I-am adus pe cei de la firma olandeză la Bucureşti, sînt cei mai buni în acest domeniu. Un om de-ai mei este acum la firmă, o să vegheze în continuare ce se va întîmpla, chiar dacă se ocupă Federaţia. Dacă nu mă implicam, mai vedeaţi meci pe National Arena peste 6-7 luni. Nu spunea toată lumea că nu se poate face nimic?

La 3 şi jumătate-4 noaptea i-am adus pe cei din Olanda să vadă gazonul. Am plătit 20.000 de euro ca să îi aduc cu un avion privat. Patronul firmei a venit personal. Mi-a spus că e făcut pe plasă de gută. Şi Oprescu a fost azi-noapte. Gazonul care a fost montat este din acela pe care îl pui în parcuri, de aceea a fost atît de ieftin. Are rădăcina putrezită. Cum să îţi baţi joc în asemenea hal de o ţară întreagă?

Acum ştim cît de simplu e să pui un gazon. Dar Oprişan nu ştia lucrul ăsta, că îl pui într-o zi şi a doua zi poţi să joci? Dacă nu spuneam eu asta, dormea toată lumea şi nu ştia. Am demonstrat cine este Gigi Becali. Toţi s-au ascuns, cu excepţia lui Oprescu", a spus Gigi Becali la " Contraatac", pe GSP TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
zadkiel
zadkiel  •  08 Septembrie 2011, 23:27
Postat de idiot1986forever pe 08 Septembrie 2011, 22:53

Gigi e necajit. Spera sa ciupesca de la Oprescu 360.000 euroi, cand gazonul costa doar 200.000! Dar au venit cei de la UEFA si au pus piciorul in prag!!! Sa-l vad pe cioban pe unde scoate ... sarica daca UEFA nu accepta amanarea meciului cu Schalke!!! Poate pe capul oii! Daca nu il ocupa Mache...

esti un bou ba! De ce nu au sarit alti sa cumpere gazon nou?!

zadkiel
zadkiel  •  08 Septembrie 2011, 23:28

Gigi vezi ca Stadionul nu are receptie la terminarera lucrarilor si implicit autorizatia de functionare! La meciul cu Franta nu s-a stiut dar acum se stie si fara aceste doua acte nu o sa poti juca pe noul stadion!

joker30
joker30  •  08 Septembrie 2011, 23:20
Postat de raul4steaua pe 08 Septembrie 2011, 21:52

Nu-mi place sa tin cu ciobanul, dar daca nu se implica El Ciobandante era vai de noi, dupa 2-3 meciuri apareau cratere, puneau astia jucatorii sa joace table pe gazon.

nici table ca sareau zarurile

Vezi toate comentariile (15)
Comentează