INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  RAPID - HEERENVEEN, JOI 21:30, LIVE PE DIGISPORT ŞI LIVE TEXT PE GSP.RO

Giuleştenii strigă adunarea: "Sufletul clubului, galeria, fanii sînt cei care pot schimba soarta meciului din tur!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 08 august 2012 20:56

Rapid joacă mîine seară contra olandezilor de la Heerenveen. După ce în tur giuleştenii au pierdut cu 4-0 în Olanda şi după ce la meciul cu Poli Iaşi au fost prezenţi doar 1.500 de suporteri în tribunele din Giuleşti, alb-vişinii au din nou probleme.

Pînă astăzi la ora 20:30 pentru meciul de mîine de pe Naţional Arena se vînduseră doar 500 de tichete, dintre care 100 la casele de bilete din Grant. Casele sînt deschide chiar şi în ziua meciului, pînă la ora de start a partidei. Fanii au ameninţat pe diverse reţele de socializare că vor boicota acest meci, din cauza începutului slab de campionat. "Refuz să cred că există un boicot al fanilor! Cei care fac asta nu sînt rapidişti adevăraţi", a precizat preşedintele Constantin Zotta.

Chiar şi pe site-ul oficial al clubului, suporterii sînt îndemnaţi să vină să-şi susţină echipa: "Steagul alb-vişiniu trebuie apărat, de data aceasta, pe teren propriu, împotriva celor de la Heerenveen. După aproape 90 de ani de existenţă, FC Rapid Bucureşti trece printr-un moment important, în care are nevoie de fanii săi.

Ne aşteaptăm adversarii pe National Arena cu capul sus. Conştienţi de greşeli, dar cu mândria unui club puternic, care a dat de-a lungul timpului nume grele ale fotbalului românesc. Şi, ca de fiecare dată, sufletul clubului, galeria, fanii, familia cea mare a Rapidului sînt cei care pot schimba soarta meciului din tur!".

FC Rapid - Heerenven este transmis în direct pe DigiSport de la ora 21:30, iar comentariul liveTEXT pe gsp.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
marius_rapidus
marius_rapidus  •  09 August 2012, 11:01

E normal sa vrei victoria, si daca nu o sa ne calificam, macar o revansa putem obtine. Problema noastra, asa cum stie toata lumea e ZGARCENIA. Dupa ani de zile in care conducerea s-a zgarcit iar jucatorii au luptat totusi, iata ca incep si baietii sa se zgarceasca. Tocmai in SCOTIA v-a trebuit pregatire? Macar sa fi fost zgarciti pana la capat, ati fi urcat la Poiana, ca se gasea o solutie de cazare, si ati fi facut macar conditie fizica. De ce nu demisioneaza cel ce avut ideea cu Scotia? Cum, este chiar patronul? E cumva condamnat la patronaj pe viata?

catzulinho
catzulinho  •  09 August 2012, 07:30

Nici rusine pare ca n-au conducatorii, ba dupa cel iei pe Surdu moca si iei 1-3 de la PSV, 0-1 de la Legia, 1-3 de la Hapoel si dupa 4-0 de la Heerenven, nu mai merge aia cu istoria de 90 de ani, din care 20 ai mancat ficatii oamenilor, nu mai merge cu chemari la lupta, hai toata familia, toti fanii...fanii aia de pe stadion au fost si vor fi mereu acolo, pt ca asa e traditia, nu pt ca vrem sa intoarcem rezultate...cu Mili care are burta cu Rui care e obosit, cu Pancu care e "accidentat" si afara de Pancu, alti jucatori certati cu Sabau...

dynamovist
dynamovist  •  09 August 2012, 03:55

Pot sa vina 340 de milioane de fani la stadion, cat Coposu' e la Rapid nu o sa faca nici o performanta. Si-a batut joc de cei mai buni jucatori care ii avea si acum spera ca intoarce 0-4 cu Heerenveen.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close