INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  GUIMARAES - FCSB 1-0

GUIMARAES - FCSB 1-0 // Nicolae Dică își acuză direct foștii elevi: „Mă vorbeau pe la spate! Acum să arate că sunt bărbați!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 30 august 2019 00:29

FCSB a ratat calificarea în grupele Europa League după un meci extrem de slab cu Guimaraes, scor 0-1 (0-0 în tur). Nicolae Dică, fostul antrenor al vicecampioanei, a lansat un atac fără precedent la adresa jucătorilor.

Dică își acuză foștii elevi că găsesc întotdeauna alți vinovați. Indirect, actualul tehnician de la FC Argeș i-a acuzat că au „săpat” antrenorii prin discuțiile cu Gigi Becali. Printre fotbaliștii cu care patronul a recunoscut că discută regulat se numără Florin Tănase.

„Din păcate pentru fotbalul românesc, am văzut o echipă a Stelei fără ambiţie, fără dorinţă. Mă aşteptam să văd o atitudine a jucătorilor, pentru că era o şansă să demonstreze. În campionat au fost jocuri în care s-au mai schimbat jucătorii, dar acum au aliniat cea mai bună echipă. 

Cred că explicaţia cea mai bună ar trebui să o dea jucătorii, acei băieţi care au linie directă cu patronul în fiecare zi la telefon. Eu de la ei mă aşteptam ca în seara asta să arate şi ei că sunt bărbaţi adevăraţi şi reuşesc să ducă echipa asta în Europa League. Îmi aduc aminte că atunci când ziceau că se sufocă pe teren noi ne luptam trei reprize de la egal la egal cu Sporting, ne luptam la campionat. Dar ei se sufocau pe teren... Atunci s-au găsit să vorbească despre antrenor.

Aşteptam şi eu o reacţie. Aşa, să discute cu patronul în fiecare zi au timp. Au spus după ce am plecat de acolo că jucătorii se plângeau la patron că se sufocau, că antrenamentele erau scurte şi nu ştiu cum. Aceşti băieţi ar trebui să vorbească mai mult pe teren şi mai puţin în afara lui. Ar trebui să îşi vadă de treaba lor de acolo, să muncească şi să demonstreze pe teren. Să nu mai vorbească despre antrenori.

Sunt curios ce mai găsesc acum... am fost eu, spuneau că sunt antrenamente scurte, a venit Mihai Teja, spuneau că sunt lungi. Mereu găseau alibi. Să vedem acum ce mai găsesc, pentru că mereu găseau alibi”, a declarat Nicolae Dică la TV Telekom Sport. 

Vezi și:

FOTO Fanii portughezi, mesaj uriaș adresat lui Becali: „Taie-ți capul, idiotule!” » Gigi a reacționat imediat după meci

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
794350804246199
John Burcea  •  30 August 2019, 19:59

Neața Iar se baga asta in seama care a stricat toata echipa De pe vremea lui sau dus la vale toti jucatorii Macar sa aiba decenta sa taca din gura ca am vazut ce face si la noua echipa Uni sunt facuti sa fie antrenori altii nu Nu trebuie sa ajungi la 100 de ani ca sa vexidaca ai stofa sau nu Uite Dan Petrescu,Contra,Sumudica,ce tot vorbeste Dica de jucatori cand pe vremea lui jucau exact ca acum Cand a luat echipa de la Reghe a mers cand a facut el am luat bataie acasa

andy_2008
andy_2008  •  30 August 2019, 17:25

Bravo Dica,respect total.

stelist1986
stelist1986  •  30 August 2019, 10:14

pai si in cazul asta e tot vina necajitului de becali, care a subminat autoritatea oricarui antrenor sau conducator. e obsedat ca toata lumea sa i se supuna, sa fie singurul din club care decide, care conduce. in clubul ala nu exista ierarhii, exista un vataf, iar in rest toti ceilalti sunt la egalitate sub el. a creat o ciudatenie, unde nu e nicio diferenta intre femeia de serviciu si un conducator, singur scop este sa reiasa foarte clar ca toata lumea i se supune si sa-i aduca vin d-ala bun. sau branza.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close