INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // VIDEO EXCLUSIV Un stelist a plecat în cârje de la stadion » Veste cruntă a lui Dică după egalul din Croația: "Are entorsă, probabil nu joacă în retur"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de - Publicat joi, 09 august 2018 23:47

HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // Nicolae Dică, tehnicianul roș-albaștrilor, le dă o veste proastă fanilor: accidentarea lui Mihai Bălașa pare să fie una serioasă, ceea ce înseamnă că FCSB are, deocamdată, un singur fundaș central în lot.

  • foto Vezi AICI FOTO de la meci
  • FCSB - Hajduk e joi, 16 august, de la ora 21:30, pe Arena Națională. Viitorul adversar se va decide din câștigătoarea "dublei" Rapid Viena - Slovan Bratislava.

 

Tehnicianul steliștilor a anunțat că Mihai Bălașa a suferit o entorsă și, cel mai probabil, nu va juca în retur. Reporterul GSP.ro prezent la Split l-a surprins pe fundașul stelist îndreptându-se către autocar în cârje! 

 
Veste cruntă pentru FCSB

Veste cruntă a lui Dică după egalul din Croația: "Are entorsă, probabil nu joacă în retur" -->>> https://bit.ly/2KH7IdJ

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Joi, 9 August 2018

"Bălașa a jucat accidentat, eu am mare încredere în el. Trebuie neapărat să aducem un fundaș central, ne mai trebuie încă unul. Eu cred că Mihai Bălașa nu va putea juca în retur. Se pare că are o entorsă, vom vedea pe cine voi introduce acolo! E necesară aducerea unui fundaș, avem doar doi centrali. Am încercat să aducem, am fost aproape, dar se pare că nu va mai veni nici acel brazilian.

Momcilovici a ieșit accidentat, aceste accidentări îmi dau planurile peste cap. Probabil Pintilii, Nedelcu și Filip vor fi luați în calcul pentru postul de fundaș central în retur. 

Nu știu de Puljic, până nu semnează nu pot spune nimic", a spus Dică. Între timp, transferul lui Puljic a căzut definitiv (Detalii AICI).

"Sper că suporterii ne vor susține la retur"

Altfel, Dică s-a declarat mulțumit de rezultatul de egalitate din Croația, 0-0.

"Sunt mulțumit de rezultat, la cum a arătat jocul. Am întâlnit o echipă bună, de forță. Și terenul ne-a împiedicat să avem o posesie mai bună. Am avut o ocazie mare în final, important e că nu am primit gol. Poate e puțin un singur șut pe poartă, dar sunt adversari puternici în Europa League.

Sper că suporterii ne vor susține la retur așa cum au făcut-o azi fanii lui Hajduk cu echipa lor", a declarat Dică.

...despre schimbarea lui Man: "A avut câteva mingi pe care nu le-a concretizat cum mi-aș fi dorit. Jakolis are viteză bună, știe să ceară mingea în spatele fundașilor, îi surprinde pe adversari"

...despre Rusescu: "Mă gândeam să-l introduc pe Rusescu 15-20 de minute, dar așteptam să văd ce se întâmplă cu accidentarea lui Bălașa"

"Aveam fiori la fazele fixe, dar important e că rezultatul ne dă șanse de calificare pentru returul de la București"
Nicolae Dică

Vezi și:  HAJDUK SPLIT - FCSB 0-0 // FOTO Roș-albaștrii au dezamăgit la Split, dar au rezistat fără gol primit » Calificarea se joacă în retur

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
lucghencea
lucghencea  •  10 August 2018, 14:56

Pentru cronologie o remarca . Stelistii sunt jucatorii din Ghencea condusi de antrenorul Marius Lacatus iar ceilalti sunt jucatorii si suporterii care nu au calitatea de Stelisti fiindca echipa si clubul respectiv sunt si dinafara muncipiului Bucuresti si nici nu se numesc STEAUA Bucuresti .

whiteredarad
whiteredarad  •  10 August 2018, 13:30

Pai FCSB chiar nu a contat in atac, in fata unei echipe modeste, daca juca cu ...Leipzig,lua 3-4 goluri. Echipa a jucat mai mult decit modest, a tinut-o Balgradean in joc. Nu ma asteptam sa nu poata lega ..chiar nimic. Si Dica si FCSB s-au comportat modest sisint reale motive de ingrijorare la retur, mai ales ca stau doar intr-un stoper (Planici), Momcilovici si Balasa imi par scosi din joc o vreme. Nu vad motive de bucurie enteu Dica sau Becali, exista doar speranta ca mai prost ca aseara e greu...de jucat.

alexbibirica1
alexbibirica1  •  10 August 2018, 12:14

Man = 0 / Jakolis = Ø ... dica mai slab decat cei 2 ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close