INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HONVED - CRAIOVA 0-0

HONVED - CRAIOVA 0-0 // Corneliu Papură: „Meritam să înscriem” + Ce avantaj au oltenii în retur

Corneliu Papură, la conferința de presă
Corneliu Papură, la conferința de presă

Articol de GSP - Publicat joi, 25 iulie 2019 22:50

CS Universitatea Craiova a remizat cu Honved, scor 0-0, în cadrul turului II preliminar al Europa League. Returul se joacă joi, 1 august, pe Stadionul „Ion Oblemenco”, de la ora 19:15 și va fi liveTEXT pe GSP.ro.

Vezi AICI desfășurarea partidei

Corneliu Papură a oferit concluziile acestei întâlniri la conferința de presă de după meci și speră ca publicul să pună presiune pe adversari în retur.

„Am fost neinspirați în fața porții, dar să sperăm că pe viitor vom fi mai inspirați și vom înscrie. E păcat că nu am înscris, pentru că meritam.

Important e că am terminat jocul în terenul advers, un joc în deplasare totuși. Și dacă marcam, la fel de periculos e și 1-0. La fotbal trebuie să fii mereu concentrat, pentru că nu știi ce se întâmplă în manșa a doua.

Jucăm în fața propriilor suporteri și presiunea pe care o să o punem ar trebui să ne avantajeze”, a spus Corneliu Papură, la conferința de presă.

Câștigătoarea dublei manșe dintre Craiova și Honved joacă în turul III cu AEK Atena (Grecia).

„Eram îndreptățiți să ne întoarcem cu trei puncte, trei puncte pentru România și cu o șansă mai mare la calificare. Nu avem cuvinte pentru cei care au venit până aici. Au fost 300 probabil. Normal că ne așteptăm la o susținere serioasă în retur, la un stadion plin, dar mai ales ne așteptăm la o calificare” Marcel Popescu, managerul Craiovei, la TV Digi Sport

VEZI ȘI:

HONVED - CRAIOVA 0-0 // FOTO Imagini dure în Ungaria: Nicușor Bancu, plin de sânge, a fost cusut chiar pe teren

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
1764061520284739
George Adrian Popescu  •  26 Iulie 2019, 05:48

Ratari incredibile, greseli impardonabile! Cam acesta este bilntul Craiovei de aseara. Si ne specializam tot mai intens in pasa (decisiva) la adversar. Din nou Pingliacelli nu se dezminte la acest procedeu. Roman s-a zbatut si a dat o pasa geniala, Fortes inca nu pricepe ce cauta pe teren. Ah, sa nu uit, cred ca suntem pe primul loc la... pasa intre fundasi (incapabili sa iasa cu mingia din propria jumatate de teren). Mandrie maxima!

fairplayromania
fairplayromania  •  26 Iulie 2019, 04:33

Felicutări Papură !!! Succes săptămîna viitoare !!!

spritz123
spritz123  •  26 Iulie 2019, 00:57

Marcelinho..Cornelinho...Sorinaccio......vorbesc...OLgutzinha..e in negocieri avansate cu udmr

Vezi toate comentariile (4)
Comentează