INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  HONVED - CS UNIVERSITATEA

HONVED - CRAIOVA // Oltenii suflă și-n iaurt înaintea duelului cu Honved: „Să nu pățim ca Astana”

Articol de - Publicat joi, 25 iulie 2019 09:11

Managerul general Marcel Popescu a făcut trimitere înainte de Honved - CS Universitatea Craiova la „echipa de teama căreia tremura tot fotbalul românesc și care a făcut 0-0 cu o formație din Andorra” când a vorbit de statutul de favoriți al oltenilor.

  • Meciul Honved și CS Universitatea va avea loc azi, de la ora 19:55. Partida este netelevizată, dar va fi liveTEXT pe GSP.RO.
  • Câștigătoarea dublei manșe dintre Craiova și Honved joacă mai departe cu AEK Atena (Grecia).

Oficialii Craiovei suflă și-n iaurt înaintea primei manșe cu Honved. Marcel Popescu, managerul general, admite că Universitatea pleacă diseară cu prima șansă, însă avertizează: „Trebuie să fim atenți, să n-avem parte de vreun scurtcircuit, cum a pățit Astana! Echipa de teama căreia tremura tot fotbalul românesc tocmai a făcut 0-0 acasă cu o formație din Andorra”.

Învinsa CFR-ului din primul tur preliminar al Ligii a remizat alb cu FC Santa Coloma, într-adevăr, însă nu pe teren propriu, ci în deplasare.
Președintele Sorin Cârțu, la rându-i, a punctat că „statutul de favoriți nu ne rezolvă calificarea. Ne trebuie concentrare maximă, muncă, iar Papură să gândească foarte bine meciurile. Cele patru victorii din patru posibile înregistrate până acum, multe reușite pe caniculă, arată că s-a lucrat bine. Suntem într-un grafic pozitiv, dar nimic mai mult”.

Antrenorul Corneliu Papură e și mai circumspect: „Favoriți? În niciun caz! Nu mă interesează cum ne văd casele de pariuri. Honved e o echipă bine organizată și nu mi se pare că avem un avantaj jucând primul meci la ei. Trebuie să rămânem concentrați, să facem un meci bun și să ne întoarcem acasă cu un rezultat pe măsură”.

De ce la Gyor

Meciul nu se joacă la Budapesta, cum ar fi fost de așteptat, pentru că stadionul lui Honved, Bozsik József, se află în reconstrucție. Arena a fost demolată complet anul acesta și va fi transformată într-una multifuncțională, de categoria a patra, conform clasificării UEFA. Vechiul stadion avea o capacitate de 8.760 de locuri, iar cel nou va ajunge la 9.000, cu 900 de scaune în zona VIP, 350 de loje și o zonă mixtă de 100 de metri pătrați. 

„Rivalitatea româno-maghiară se va manifesta și acum, ca la națională sau la handbal. Sunt români din Ungaria care și-au luat bilete și vor veni fani și de la Craiova”
Marcel Popescu, manager general U Craiova

„Mergem să scoatem un rezultat bun. Am înscris și până acum, dar am goluri și pentru Honved. E o echipă de contraatac, bună, însă eu sper ca seria noastră de victorii să țină cât mai mult”
Mihai Roman II, atacant U Craiova 

350 de faniai Universității vor fi alături de elevii lui Papură diseară, pe stadionul din Gyor

Citește și:

Paradox oltenesc! Craiova are cel mai bun start de când a promovat în Liga 1, dar suporterii vor înlocuirea lui Corneliu Papură

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (10)
2442493242533197
Antal Gyorgy  •  25 Iulie 2019, 15:00

La M4 sport

908074729289300
Radulescu Aurel  •  25 Iulie 2019, 14:59

Esti prost informat, meciul se transmite pe tv.Luk Plus. E deia vandut dreptul TV. Iar la aia din Armenia,nu stiu daca se uita 0,01%. .

albalbastru72
albalbastru72  •  25 Iulie 2019, 13:18
Postat de ticbis pe 25 Iulie 2019, 12:46

Impaca-te cu realitatea asta: un meci Honved Budapesta-CSU Craiolguta NU face rating pentru televiziuni nici in Romania si nici in Ungaria; d-aia nu se televizeaza. Daca vrei sa vezi fotbal astazi, poti urmari pe ProTV in direct si de la aceeasi ora meciul din Armenia, Alashkert-Steaua. Altfel, poti asculta la radio meciurile din Ungaria ale clonei oltenesti si din Belgia ale pustilor lui Hagi.

Numele echipei noatre,cea mai iubita din Romania este UNIVERSITATEA CRAIOVA,iar echipa care joaca in Armenia se cheama fecesebeaua,iar Craitoiu ne-a comunicat ieri cine doarme pe cine si era extaziat de camerele de hotel,ca el voiajaza rar.In rest nu conteaza televizarea,site-ul Universitatii(cel mai profesional si mai complet site de sport din estul Europei) va transmite oricum live partida de la Gyor.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează