INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  DELEGARE

Veste excelentă pentru Istvan Kovacs » Delegat la cel mai tare meci din Europa League

Istvan Kovacs // FOTO: Imago
Istvan Kovacs // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 11:15 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 11:30

Europa League revine joi, iar Istvan Kovacs a fost delegat la cel mai tare meci al rundei, Barcelona – Napoli.

UEFA a decis să trimită o brigadă românească la meciul dintre Barcelona și Napoli, din 16-imile Europa League. Partida va avea loc joi, de la ora 19:45.

Uniți de o boală fără leac » Juan Carlos Unzue, fostul secund al lui Luis Enrique la Barcelona, l-a vizitat pe românul Marcel Sabou » Cei doi suferă de scleroză laterală amiotrofică
SLA
Uniți de o boală fără leac » Juan Carlos Unzue, fostul secund al lui Luis Enrique la Barcelona, l-a vizitat pe românul Marcel Sabou » Cei doi suferă de scleroză laterală amiotrofică

Istvan Kovacs, delegat la Barcelona – Napoli

Istvan Kovacs (37 de ani) va fi ajutat la meciul de pe Camp Nou de asistenții Vasile Marinescu și Mihai Artene. Arbitru de rezervă va fi Horațiu Feșnic. În camera VAR vor sta doi germani Bastian Dankert și Christian Dingert.

Centralul din Carei a mai condus în acest sezon 6 partide din cupele europene, dintre care 3 în grupele Champions League. Printre altele, Kovacs le-a arbitrat în acest sezon pe Inter, Manchester City și Sevilla.

Ioan Igna: „Istvan Kovacs este cel mai talentat arbitru român”

Ioan Igna (81 de ani), unul dintre cei mai mari arbitri români din istorie, a fost premiat în finalul anului cu trofeul de Legendă GSP, și a făcut o analiză a arbitrilor români.

„N-am mai urmărit cu atâta atenție fenomenul, dar vă pot spune despre Kovacs. L-am întrebat pe un fost fotbalist dacă a văzut vreun arbitru tânăr. Atunci mi-a zis că «E un băiat tânăr care a jucat fotbal pe la 15-16 ani la Victoria Carei și a trecut la arbitraj». «E așa de bun arbitru?». «Chiar dacă e așa de tânăr, eu îl văd cel mai bun de la noi!». 

Am vorbit și a fost delegat la Divizia B, debutul lui la Reșița, împreună cu doi asistenți la linie din Timișoara, Damaschin și Avram. Atunci l-am văzut și mi-am dat seama că am în față un mare talent! Dovadă, cu acel meci el a ajuns să arbitreze Supercupa României. Dacă eu trebuia să decid acea delegare și nu Ionuț Lupescu, n-aveam curajul să-l pun! Dar acum este cel mai talentat arbitru român”, a mărturisit Ioan Igna.

VIDEO Imagini tari de la antrenamentele Barcelonei

Citește și: 

Final de drum » Ancelotti confirmă plecarea lui Bale: „Un final fericit aici ar fi bun pentru cariera sa”

Thomas Muller și soția lui, acuzați de cruzime: „Rănile erau evitabile. Dar ei urmăresc doar profitul”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
snooker
snooker  •  15 Februarie 2022, 13:13

Arbitrii români sunt niste CATASTROFE! NU i-as lasa sa arbitreze nici un meci din liga Ugandeza. Distrug orice meci. Mi-e greu sa imi amintesc o partida de fotbal in care arbitrii romani sa nu fi gresit grav.

matei14
matei14  •  15 Februarie 2022, 11:58

Este un meci uriaș. O mare surpriză această delegare. Felicitări și mult succes! Mă aștept să primească și Hațegan un meci important în UCL. Săptămână viitoare sau la retur.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează