INTERNATIONAL  »  EUROPA LEAGUE  »  FCSB - MILSAMI

Lotul lui FCSB pentru dubla cu Milsami e subțire! Lipsește jucătorul-cheie + Surprize imense

Articol de GSP - Publicat marti, 09 iulie 2019 10:17

FCSB debutează joi în turul 1 din Europa League, la Giurgiu, cu Milsami Orhei. Bogdan Andone, antrenorul roș-albaștrilor, a trimis la UEFA un lot format din 21 de jucători, care nu cuprinde însă trei piese importante.

  • FCSB - Milsami se joacă joi, de la ora 21:30. Partida va putea fi urmărită liveTEXT pe GSP.ro și în direct la Pro TV. Returul are loc o săptămână mai târziu, în Moldova, de la ora 20:00.

Harlem Gnohere, Olimpiu Moruțan și Marko Momcilovic sunt accidentați și n-au fost trecuți pe lista UEFA, anunță TV Digi Sport. În schimb, în lot se află Alexandru Stan, care revine după o accidentare ce l-a ținut aproape 4 luni departe de gazon.

Din cauza subțirimii lotului, Bogdan Andone a inclus și trei juniori: Ovidiu Perianu, Robert Ion și Cristian Dumitru.

Lotul FCSB, pentru dubla cu Milsami

Portari: Cristi Bălgrădean, Andrei Vlad și Răzvan Ducan 

Fundași: Claudiu Belu, Mihai Bălașa, Bogdan Planic, Iulian Cristea, Alexandru Stan, Ovidiu Perianu 

Mijlocași: Mihai Pintilii, Lucian Filip, Dragoș Nedelcu, Ovidiu Popescu, Mihai Roman, Răzvan Oaidă, Robert Ion 

Atacanți: Florin Tănase, Dennis Man, Florinel Coman, Ioan Hora, Cristian Dumitru

Cum ar putea arăta primul „11„ trimis în meciul cu Milsami: Bălgrădean - Belu, Planic, Cristea, Roman - Pintilii, Filip, Tănase - Man, Hora, Coman

Norvegianul Kristoffer Hagenes (29 de ani) va arbitra partida de joi. În sezonul trecut a arbitrat un meci în preliminariile Europa League: Bala Town - Tre Fiori 1-0 în care a acordat 5 cartonașe galbene.

Citește și:

NU marcă, NU stadion! FCSB nu e Steaua și debutează în noul sezon fără casă: unde va juca pe teren propriu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
andrei.f
andrei.f  •  09 Iulie 2019, 14:46

Cu un lot, cica, subtire, Fcsb va fi singura echipa care se apropie de grupele Europene. Restul, AUT, cu primul adversar !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează